DYSKUSJE
Środkowy palec posłanki Lichockiej. Pierwszy taki billboard zawisł w Krośnie
androidman
14.03.2020 17:36

No napiszcie artykuł o projektowanej drodze między parkiem a Biedronką. Jestem bardzo ciekawy jaka będzie opinia redaktòra

androidman
na forum od lutego 2019
dupek
14.03.2020 17:05

Obywatelu Adrianie proszę opisz jak Krosno mając własne wysypisko zdecydowało aby mieszkańcy płacili więcej za śmieci niż mieszkańcy ościennych gmin np. Miejsca Piastowego którzy śmieci dostarczają na nasze wysypisko.

dupek
na forum od listopada 2017
lesu
14.03.2020 16:25

PO jest spalona niezależnie od tego ile brudów PiSu wyciągnie. Wygrają ci drudzy bo rzucają hołocie po parę groszy ( a swoim po cichu trochę więcej), zasypią TV debilnymi serialami, konkursami i sportem. Ciemnota więcej nie potrzebuje i wybierze pisiorów. Im bardziej ocymbali się społeczeństwo - tym prościej robić ich w bambuko. Korwin Mikke, co by o nim nie myśleć powiedział mądre słowa: rozdawnictwo pieniądza prowadzi do deprawacji społeczeństwa. Pieniędzy nie wolno rozdawać. Za pracę trzeba godnie płacić, podatki należy zmniejszyć i drastycznie ograniczyć rzeszę urzędników i papierów wymaganych od człowieka. Obywatel ma czuć, że podatki są na poziomie przyzwoitym, wykorzystywane są mądrze, a wsprawach ważnych nie decyduje pan Kaczyński czy Kamysz tylko SUWEREN (obywatel), przez REFERENDUM jak w Szwajcarii. Jeśli jakiśTusk nie wykonuje nakazów społeczeństwa to wypier...ać. Której partii nie zależy na władzy i stołkach w spółkach skarbu państwa. Wolą dać ciemniactwu parę groszy i trzepać własne biznesy. Będą Was okłamywać i robić Wam dobrze - ale najpierw dla siebie. A mój znajomy mawiał tak "nie ma srania po agreście" i tyle.

lesu
coli
14.03.2020 16:25

Czemu portał nie napisze ile PO przeznaczyło na lecznie raka i jak Kopaczka głosowała w tej sprawie jak rządzili. Niech napiszą prawdę, jak chcecie być obiektywni. A po drugie w kraju i na świecie jest ważniejsza sprawa i walka z koronawirusem i nędzny bilord PO. A tak na marginesie głosowałem na Konfederację, więc spadacyjcie z tym bilodem pajace z PO

coli
dariuszek
14.03.2020 15:47

Panie Adrianie po co Pan jątrzy mało Panu tego co jest?

dariuszek
abajurek33
14.03.2020 15:10

W niedzielę w TVN24 będzie transmisja mszy. Będzie ją odprawiał Lemański, do mszy bedzie służył Hołownia, w konfesjonale usiądzie Sowa. Kazanie wygłosi Wałęsa zaś tacę zbiorą Owsiak z Grodzkim. Kidawa z Arłukowiczem będą robić za ministrantów. Pierwsze czytanie Bronek, a drugie Donek. To będzie msza wszechczasów. ;-))

abajurek33
Konto zablokowane
shadow1965
14.03.2020 14:50

bobisan

Pozwolę się z Tobą nie zgodzić. Jeśli już abonament to zakodować sygnał. Kto będzie chciał słuchać propagandy PiS-u sobie wykupi a kto nie - to nie. Tak mają wszystkie telewizje. Ja nie mam zamiaru oglądać i nie zapłacę bo to jest wyłudzanie pieniędzy od obywateli. Nie korzystam - nie płacę a nie na zasadzie "kup pan cegłówkę za stówkę a ocalisz pan główkę." Posiadanie TVPiS nie jest obowiązkiem każdego Polaka!

shadow1965
na forum od listopada 2018
bobisan
14.03.2020 14:33

Ojojoj Jak płaczą za chorymi. Psia..krew!! A przedtem gó...o robili tylko kradli!!!!

bobisan
na forum od marca 2020
bobisan
14.03.2020 14:31

Trzeba obniżyć abonament radiowo-telewizyjny , i np. pobierać w podatku od nieruchomości. Uwzględniająć zwolnienia.

bobisan
na forum od marca 2020
bobisan
14.03.2020 14:27

PO miało 8 lat , to mogli dać na onkologie!!!. Dlaczego teraz się tylko czepiają. Tak, tak oplakatujcie całe Krosno. Nic Wam to nie pomoże. Znaczna większość społeczeństwa wie na co stać PO. PINIENDZY NIMA!!!!

bobisan
na forum od marca 2020
/10
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA