Pan Bóg - może i nie rychliwy, ale Sprawiedliwy. Kto w nic nie wieży,- wcale nie musi. Niech dalej rośnie jak ta trawa na łące.
reaktywator
Jak dopadnie mnie ten obecnie panujący syf, udam się do urzędu miasta i napluje ci w twarz Krasnalu !
Pan Bóg - może i nie rychliwy, ale Sprawiedliwy. Kto w nic nie wierzy,- wcale nie musi. Niech dalej rośnie jak ta trawa na łące.
A tak na marginesie.. To jest tak ważne wydarzenie żeby to była jedyna wiadomość dnia!!!! To już nie macie co publikować w tym portalu. Zajmijcie się naprawde ważniejszymi sprawami dla ogółu społeczeństwa, a nie tylko szukać sensacji. Jak tam wcześniej napisał obywatel PO, Kto nie chce patrzeć na ten plakat to nie patrzy. A Ci co się tak nim podniecają są wiadomo z jakiej opcji politycznej.
Napiszcie np. Czy już jest płyn do dezynfekcji na Orlenie, albo sprawdzcie czy w marketach są dozowniki z płynem , tak jak miało być. itp. Ale NIE po co Lepiej polityke uprawiać i się cieszyć. Czas najwyższy !!!!!!! na spokój. WSTYD dla Wszyskich!!
Zastanawiałem się, czy w dobie tak wielkiego kryzysu epidemicznego jaki dotknął Polaków, portal skupi się bardziej na tym problemie, czy na hejcie ? Teraz już wiem
Plakat zlikwidowany. Zabrakło pieniążków, czy ktoś zmądrzał?