Właściwie do czego służy ten monitoring?A gdyby tam kogos zabili,to nagranie też byłoby nieprzydatne?
@polmos nie ma to jak się urwać że średniowiecza, jeśli ktoś jest za takimi karami to sam powinien być karany pręgierzem. Pustka w głowie, tacy ludzie jak ty są o wiele większym zagrożeniem jak ktoś kto sobie bazgra sprejem
Chyba należy znów uruchomić pręgierz na rynku. Skoro chciał być taki popularny, to będzie. Co za debil! Obowiązkowe prace społeczne typu sprzątanie Wisłoka, o naprawieniu wszystkich szkód z nawiązką nie wspomnę..
@marzenaf - to nie CSI, żeby sobie powiększyć, wyostrzyć i zobaczyć - słyszałaś o czymś takim jak rozdzielczość? :) a biorąc pod uwagę rysopis z Twojego oka to pewnie z 50% uczniów w szkołach można dopasować - może dlatego policja nie podejmuje działań w tym kierunku? hmm...
Marzę, bym doczekał czasów aby tacy bezmyślni ludzie w ramach kary sprzątali brzegi naszych rzek i okoliczne lasy. Szkoda że prawo tak nie działa.
Ustalić nagrodę 20 tysięcy za wskazanie sprawcy i szybko się znajdzie uczynny kolega.
Proponuję aby policja po zatrzymaniu tych trutni, porządnie wyspreyować im jajca. Natomiast po wyschnięciu farby dać im szczotkę ryżową do czyszczenia genitaliów.
Mój stary, łysy i zryty beret nie pojmuje, jaką przyjemność ma nastoletni obwieś bazgrząc farbą gdzie popadnie? Przypomina mi to zachowanie mojego kundla, który idąc na spacer sika pod każdym drzewem znacząc teren. Widać że nastoletni nicpoń ma tyle rozumu co mój kundel.