Kocur, tobie radzę powrót do podstawówki i powtórkę z lekcji języka OJCZYSTEGO.
Zastanów się chłopcze PRZED pisaniem, czy masz cokolwiek do powiedzenia. SKoro masz dostęp do kompa, to masz dostęp do sprawdzania pisowni leniu patentowany i ignorancie - trudne słowo.
Jestem katolikiem praktykującym. Jak większość ludzi popelniam grzechy. Ale te "wypowiedzi" adriennette i rafik0099 kwalifikują się do jednego określenia: walcie się sami w domu a innym dajcie możliwość uczestniczyć we Mszy Świętej. Zgodnie z Konstytucją RP każdy obywatel ma prawo do nieazakłócanego wyznawania swojej wiary. Zwłaszcza, że odbywalo się to w budynku kościoła podczas sprawowania Mszy. Ciśnie mi się jedno w odpowiedzi do tej a.: tępa dzida. o określeniu tego coś r. nawet nie chcę pisać. Możecie być przeciw Kościołowi, przeciw procesjom na ulicach. Ale wara wam od takich jak opisana, rzeczy.
Wzioł przykład z ksiezy ,nie jest tajemnica ,ze sporo z nich to alkoholicy ,przyłapani nie raz na odprawianiu mszy na bani ,jezdzie po pijaku i jak w załaczonym linku napruty na pogrzebie:D https://www.wp.pl/?s=https%3A%2F%2Fwiadomosci.wp.p(...)
Skoro sądzisz że podczas mszy świętej, należy tolerować idiotę i nazywać to żartami. To nie dziw się, że dostajesz na swój temat głupie wpisy.
w dzisiejszych czasach troszke zartów w prznosni napewno nikomu nie zaszkodzi - a tak na powaznie nie pochwalam zachowowania pana zakłucajacego nabozenstwo i głupich wpisów na mój temat
czyzyk55 i katana moje słowa wzieli sobie głeboko do serca - pewnie chodza do koscioła 3 razy dziennie i nic z tego nie wynika
Swego czasu na msze przychodził i przeszkadzał często pewien bibilotekarz Tadeusz. Czasami któryś parafianin go wyciągał za drzwi ale zwykle po pewnym czasie sam wychodził.
Niech ,, rafik0099,, z tym p.pijanym idzie do redakcji krosno 24 pl i niech tak zachowuje sie jak w kosciele ,zobaczymy jaka bedzie reakcja portalu?
Tak napisał jeden z komentujących na terazKrosno, którego w pełni popieram: "Szkoda że mnie tam nie było. Natychmiast sklepałbym mu michę. Oświadczam: to nie jest mowa nienawiś
franek, Frustracie katolicki napisalem prawde o ksiedzach isie zagotowałes :D , merytorycznie sie zgadza a co do sprawdzenie pisowni to jak mnie poprosisz na kolanach to sie zastanowie czy to zrobie a leniem nie jestem leniami nieprawdopodobnymi sa włąsnie ksieza.