Tam gdzie bieda i zacofanie tam i PIS w pełnej okazałości i ludzie którzy wierzą w populistyczne hasełka
Panie Ptrezesie PiS gratuluje zwyciestwa i wyniku ale niech pan pogoni posłów do pracy bo jeszcze jada na tym ze głosujemy tutaj na Podkarpaciu na PiS ale nie widac ich przez 4 lata pokazuja sie tylko przed wyborami.... czekamy na pana walnieci ę reką w stół: to dlatego przegrał Piotrowicz - w swoim okregu miał ludzi za nic, podobnie jest z niemym posłem Babinetzem - jeszcze mu się udało ale ludzie maja już go diośc nic nie robi nie ma go .... 4 lata i nagle wybory pokazuje sie wozy strażackie, imprezy patriotyczne ładne fotki ale nie widzimy jego efektów pracy...
ciesze sie jako wyborca PiS -u z wygrnej zwłaszca Pani Kurowskiej i Pani Szmidt oraz posł a Uruskiego..... pokażcie że jesteście dla ludzi...
Przeraża mnie fakt, że są w tym kraju ludzie którzy podpisują się pod segregacją na lepszych, gorszych, na prawdziwych Polaków i na tych nieprawdziwych. Że pasuje im to, że ktoś będzie w ich imieniu decydował o losie edukacji ich dzieci, o pseudo wierze, która ukształtowana została pod partię jedynie słuszną. Że ktoś śmie zakazać im jak mają żyć. Marzę o prawdziwej demokracji, o uśmiechniętych ludziach bez wzajemnych uprzedzeń. O politykach, którzy rozumieją, że ich praca to po prostu piastowanie urzędu, a nie szansa na łupienie kraju.
Za rządów PiS blisko nam do Rosji, gdzie prawo stosuje się odpowiednio do widzimisię Władimira Władymirowicza.
Życzę z całego serca dobrej edukacji, refleksji i poszerzenia horyzontów wszystkim wyborcom PiS.
Natomiast mikser pójdzie w trójkąt ze Śmiszkiem i Biedroniem. Załóż sobie prezerwatywę na głowę jak będziesz się ch***wo czuł.
ciemnogród i tyle kupili wiesniakłów ich własnymi pieniedzmi ale to prawda zadnego alternatywnego programu sensownego nie maja inne partie !
Krosno od zawsze było prawicowe i tylko idiota mógł spodziewać się innych wyników.
Dla abajurka Tow. Piotrowicz był "najlepszym posłem z Krosna".... Może razem "dawali ciumka" księdzu z Tylawy
Nie wierzę ! Redakcja stronniczego portalu Krosno24 wyróżnia komentarze chwalące zwyciężką partię? Chyba to pomyłka któregoś dziennkarzyny który opacznie zrozumiał sens komentarza bo w zanik stronniczości jakoś trudno mi uwierzyć.
Cieszy mnie jako wyborcy PiS jego wynik chodź pali mi sie czerona lampka - jesli posłowie z Podkarpacia nie wezma się do pracy to za parę lat wygra tu Konfederacja i sie nie zdziwię Dlaczego nie wszedł Piotrowicz - nie było go nie miał czasu dla Ludzi a dlaczego tak słaby w porównaniu do innych z dobrego miejsca na liscie pana Babinetza - warto by sie zastanowić - nazywaja go w krośnieńskim niemy poseł... to chyba tłumaczy - nioe było go wśród ludzi 4 lata - nagle miesiac przed wyborami wszedzie ... wozy strazackie, apele, wiązanki kawiatów to za małopanie posle by na pana głosować rób coś dla nas swoich wyborców- napisał ktoś że dostałeś zólta kartke i zgadzam się jak nie weżmiesz się do roboty za 4 lata bedzie jak z Piotrowiczem czerwona i aut...