DYSKUSJE
Wyniki z Krosna: niemal połowa głosów na PiS [PODZIAŁ MANDATÓW]
miroslaw
15.10.2019 18:21

Cieszy mnie jako wyborcy PiS jego wynik chodź pali mi sie czerona lampka - jesli posłowie z Podkarpacia nie wezma się do pracy to za parę lat wygra tu Konfederacja i sie nie zdziwię Dlaczego nie wszedł Piotrowicz - nie było go nie miał czasu dla Ludzi a dlaczego tak słaby w porównaniu do innych z dobrego miejsca na liscie pana Babinetza - warto by sie zastanowić - nazywaja go w krośnieńskim niemy poseł... to chyba tłumaczy - nioe było go wśród ludzi 4 lata - nagle miesiac przed wyborami wszedzie ... wozy strazackie, apele, wiązanki kawiatów to za małopanie posle by na pana głosować rób coś dla nas swoich wyborców- napisał ktoś że dostałeś zólta kartke i zgadzam się jak nie weżmiesz się do roboty za 4 lata bedzie jak z Piotrowiczem czerwona i aut...

miroslaw
na forum od października 2019
KOMENTARZ_PRAWDA
15.10.2019 18:17

Tam gdzie bieda i zacofanie tam i PIS w pełnej okazałości i ludzie którzy wierzą w populistyczne hasełka

KOMENTARZ_PRAWDA
na forum od listopada 2017
miroslaw
15.10.2019 18:14

Panie Ptrezesie PiS gratuluje zwyciestwa i wyniku ale niech pan pogoni posłów do pracy bo jeszcze jada na tym ze głosujemy tutaj na Podkarpaciu na PiS ale nie widac ich przez 4 lata pokazuja sie tylko przed wyborami.... czekamy na pana walnieci ę reką w stół: to dlatego przegrał Piotrowicz - w swoim okregu miał ludzi za nic, podobnie jest z niemym posłem Babinetzem - jeszcze mu się udało ale ludzie maja już go diośc nic nie robi nie ma go .... 4 lata i nagle wybory pokazuje sie wozy strażackie, imprezy patriotyczne ładne fotki ale nie widzimy jego efektów pracy...

ciesze sie jako wyborca PiS -u z wygrnej zwłaszca Pani Kurowskiej i Pani Szmidt oraz posł a Uruskiego..... pokażcie że jesteście dla ludzi...

miroslaw
na forum od października 2019
wspanialed
15.10.2019 16:16

Przeraża mnie fakt, że są w tym kraju ludzie którzy podpisują się pod segregacją na lepszych, gorszych, na prawdziwych Polaków i na tych nieprawdziwych. Że pasuje im to, że ktoś będzie w ich imieniu decydował o losie edukacji ich dzieci, o pseudo wierze, która ukształtowana została pod partię jedynie słuszną. Że ktoś śmie zakazać im jak mają żyć. Marzę o prawdziwej demokracji, o uśmiechniętych ludziach bez wzajemnych uprzedzeń. O politykach, którzy rozumieją, że ich praca to po prostu piastowanie urzędu, a nie szansa na łupienie kraju.

Za rządów PiS blisko nam do Rosji, gdzie prawo stosuje się odpowiednio do widzimisię Władimira Władymirowicza.

Życzę z całego serca dobrej edukacji, refleksji i poszerzenia horyzontów wszystkim wyborcom PiS.

wspanialed
na forum od lutego 2019
abajurek33
15.10.2019 15:16

Natomiast mikser pójdzie w trójkąt ze Śmiszkiem i Biedroniem. Załóż sobie prezerwatywę na głowę jak będziesz się ch***wo czuł.

abajurek33
Konto zablokowane
mario32_2004
15.10.2019 13:07

ciemnogród i tyle kupili wiesniakłów ich własnymi pieniedzmi ale to prawda zadnego alternatywnego programu sensownego nie maja inne partie !

mario32_2004
tomasz
15.10.2019 10:57

Krosno od zawsze było prawicowe i tylko idiota mógł spodziewać się innych wyników.

tomasz
gosc777
15.10.2019 06:24

Psy szczekają, karawana jedzie dalej

gosc777
na forum od marca 2019
mikser
15.10.2019 06:23

Dla abajurka Tow. Piotrowicz był "najlepszym posłem z Krosna".... Może razem "dawali ciumka" księdzu z Tylawy

mikser
black_crow
15.10.2019 05:55

Nie wierzę ! Redakcja stronniczego portalu Krosno24 wyróżnia komentarze chwalące zwyciężką partię? Chyba to pomyłka któregoś dziennkarzyny który opacznie zrozumiał sens komentarza bo w zanik stronniczości jakoś trudno mi uwierzyć.

black_crow
na forum od kwietnia 2019
/5
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 7309 razy