Stowarzyszenie... Tam nie liczą się ludzie ani dzieci tylko kasa. Dla nich nie jest ważne wykształcenie człowieka ani jego umiejętności tylko znajomości... Bardzo mi przykro pań z OWI wspaniali pracownicy. Mnie również swego czasu pozbyli się tłumacząc że mam za wysokie wykształcenie i kwalifikacje zawodowe.....
towarzyszu abajujek:) nie sądź wszystkich wedle siebie,nie wszyscy kradną i chleją...
W sam raz do tego pasuje haslo naszych wspanialych wlodarzy #samosieniezrobilo .....nie rozumiem jak moza dopuscic do takich sytuacji, jest na wszystkie pierdoly tego swiata ale dla naprawde potrzebujacych juz nie
Albo ktoś stuknął młotkiem, albo komuś ten dworek "poprostu się należy", a może pójdzie za 50% ceny dla kurii.
ciekawe czy za złotówke, a chore dzieci , aco tam nie liczą sie ważne sa interesy czarnych i ich popleczników
Szebnie, Potok,podobne lata,podobny styl... kto wie może ktoś ,,ubogi" to zakupił....
abajurek33 jakie mafie Vat? jakie mafie "akcyzowe"? jakie itp. itd jakoś nikogo nie skazano. Ok. założyłem okulary, zmieniłem kanał i nadal widzę jak strumień pieniędzy przepływa do kościoła, w ostatnim czasie ze zdwojoną siłą. A tak na marginesie, "rozkradanie" było kiedyś, teraz miało być inaczej. Załóż okulary
Coś mi się zdaje, że będzie nowy hotelik,spa i inne nowobogackie pierdoły. yyyy.... to tak na pierwszy rzut oka :-)