robba1 - dlatego tacy ludzie jak ty powinni zostać w domu włożyć cheł z widokiem na TVPIS a nie trolować. Nie podoba się nie wychodź z domu. Zamknij się i nie truj życia innym co ciężką pracą na pewno coś chcą osiągnąć.
O cierpka naiwności! Zapraszam do mnie - za 18 zł, pokaże worek zgniecionych puszek po piwie - zapewniam że jest w nich kilka atomów amelinum z Porsche Jamesa Deana.
Powodzenia Panowie!
@robba1
Bilet do galerii samochodów to 18 zł, tyle co deser. Najtańszy bilet na F1 to 80 EUR (GP Węgier), niezbyt trafione porównanie ;)
Byłem na tej wystawie i muszę powiedzieć że szału nie było, kilka starych gratów, 10 minut zwiedzania a szum wokół jakby sam Papież przyjechał. Natomiast organizatorzy za wstęp brali kasę jak za wejście na wyścigi formuły 1, ceny z kosmosu a widowisko marne . Czułem sie trochę oszukany.
Brawo! :) Super inicjatywa. Ja bym się tylko zorientował jak to wszystko wygląda od strony praw autorskich i prawa własnosci intelektualnej, żeby nie było jaj. Z Disneyem nie ma żartów...
Brawo Panowie!Jednak w tej Korczynie fajne rzeczy mają!
tak 3 mać Panowie, pełen szacun tylko.... nie zapomnijcie o słynnym DeLorean DMC-12 z "Powrtotów do przyszłości" i o LPT (prototyp lekkiej amfibii dla wojsk powietrzno-desantowych) z "Pana samochodzika" ....
szekorkości ;)
Czyli rozumiem, że wszelka krytyka jest zakazana, a jak komuś się nie spodobało, to morda w kubeł? Piękne, prawdziwie wolnościowe podejście do tematu.