Eurowybory. Po co jest ten cyrk?Bo PE nie ma zadnej mocy sprawczej Jest tylko klubem gadających głów, podczas, gdy kluczowe decyzje zapadają zuoełnie gdzieś indziej. Regulacje wydaje albo Komisja Europejska, która jest organem z nominacji a nie z wyboru, zaś najważniejsze decyzje podejmuje się na szczytach, na których biorą udział i głosują władze krajów, nie europarlamentarzyści.Więc po co?Ano, po sutą emeryturkę. Dożywotni, niemały geld, który zapewnia jedna kadencja w PE. NIC poza tym.
Portal widać że jest totalnie za tym by wygrały partie przychylne jego interesom, przedstawione tutaj opcje polityczne to banda sprzedawczyków !!!
Widzę że zarząd KOD wzią się do pracy i czyści komentarze które bardzo ranią .... szkoda
"Ten wpis został usunięty z powodu złamania regulaminu. Powód: wpis poniżej pewnego poziomu"
To ja się pytam: Jaka jest miara tego poziomu ??? rozumiem że wszyscy zaprezentowani kandydaci mieszczą się na poziomie Bolesława Donosiciela eksperta PeŁo do spraw obcych cywilizacji... Szacunek.
Patrząc na to co wyprawiacie z Polską to skłaniam się za aborcją ... Was nie powinno być ....
Łukacijewska za Via Carpathi'ą dla rozwoju Krosna ????
Niestety jestem pamiętliwy. Napisałem do pani poseł dosłownie kilka dni temu, przypominając jej stanowisko w sprawie Via Carpathii.
Tak w ramach przypomnienia dla wszystkich cytat z jednego z artykułów na przykład na stronie Supermowości24:
"(...)Łukacijewska natomiast dodała do projektu Via Carpathia odgałęzienie przez Rumunię i Ukrainę. (...)"
I link do całego artykułu z mapką jak to Via Carpathia według pomysłu pani Łukacijewskiej miałaby się przyczynić do rozwoju Krosna:
http://gospodarkapodkarpacka.pl/news/view/5925/via(...)%20
Pani Łukacijewska - nie kłam pani !!!!!!!!!!!!
Tak stronniczej prezentacji jeszcze nie widziałem, ale widać jasno że tonąc brzytwy się chwyta...
Już nawet nie potraficie rzetelnie podać listy kandydatów z okolicy. Podajecie posłankę Łukaciewską, a brak kandydatów z PiS, którzy są z bliżej okolicy (nie są z mojej bajki). Takie liberalne poglądy, tolerancja do wszystkich religii, środowiska LGBT, a konkurentów politycznych nie jesteście w stanie wymienić w artykule. Wstyd! O obiektywizm Was nie posądzałem ale o tak stronniczą listę też bym Was nie podejrzewał. Coraz rzadziej tu zaglądam i jak widać dużo na tym nie tracę.
do Zbych: "Kurczę-czy niema w 40tys mieście porzadnego madrego wykształconego kandydatka-to co mamy to kandydaci na sołtysów!!".
Oczywiście, że mamy, tylko jest jeden problem, a mianowicie ludzi wykształconych i mądrych nie dopuszcza się "wyżej", raczej trzeba ich niszczyć, bo mogą stanowić zagrożenie dla osłów, którzy po protekcjach trzymają się kurczowo stołków i nawet nie potrafią się "wysłowić". Reasumując, powiem tak: myśli niektórych ludzi są tak płytkie, że nie sięgają nawet ich głowy.