Osobiście miałem okazję zobaczyć cały ten przejazd nie wiedząc o co w tym wszystkim chodzi, co jest celem tego przejazdu. Na początku na poważnie pomyślałem, że Kaczyński tajnie dokonał mobilizacji wszelkich służb i rozkazał wymarsz na naszych wrogów, tylko kierunek tego przejazdu mnie zdeziorientował i nie wiedziałem czy na Rosję czy na Niemcy. Przestraszyłem się.
Szanowni Pąństwo piekna akcja i jest to niestety wołanie o pomoc do społeczeństwa, bo panstwo jak zwykle- niewydolne i zawodzi To krzyk i wycie syren- niestety ludzkjej rozpaczy. Obysmy zdrowi zyli!
Fajna akcja i fajnie za nią podatnicy zapłacą. Ludzi nie rozumiecie że ten Kraj nas okrada z każdego grosza?
Imponująca akcja, Szkoda. że mogliśmy śledzić ją tylko na ekranie (oglądaliśmy w Warszawie), Na żywo musiałobyć jeszcze bardziej spektakularnie. Pozdrawiamy.
Trchę kosztowna ale fajna akcja. Przerażające jest to że ratownik medyczny musi zbierać pieniądze na rehablitację. Rehablitacje pownien otrzymać od Państwa. Pańtwowe Ratownictwo Medyczne podlega Wojewodzie. Skoro musi zbierać pieniądze to pewnie mu pomocy dmówiono albo udzielono niewystarczająco czyli nie na tyle by mógł wrócic do pracy.
jeżeli Pani Redasktor pisze prawdę to Pani Wojewodo - wstyd
Absolutnie łaczę się mentalnie i fizycznie z całym wydarzeniem. Człowiek, który na co dzień ratował życie wielu ludziom (nie jest to stwierdzenie na wyrost) nie może być zostawionyw takiej sytuacji bez pomocy !!!
Super to wyglądało. Na żywo pewnie było jeszcze lepie (jestem w Monachium).
Pozdrowienia dla organizatorów oraz determinacji w następnych akcjach które dają nadzieję w sens życia innym.