DYSKUSJE
Lech Wałęsa spotkał się z mieszkańcami Krosna. Historyczne wydarzenie
Czyzyk55
25.03.2019 15:02

P.Sz. Lech Wałęsa jest doskonały w swojej Niedoskonałości

Czyzyk55
na forum od listopada 2017
rogol
25.03.2019 14:33

Przeciez on o PRL-u nic zlego nie powiedzial tylko o terazniejszosci mowil.

Jak to mozliwe by zwykly elektryk byly traktorzysta w POm Swiecajny wyrozsl na takiego bohatera.Tylkow socjalizmie bylo to mozliwe w demokracji to nie do pomyslenia.

rogol
Konto zablokowane
reaktywator24
25.03.2019 13:05

Do czego przekonał was tw. Bolek ?

Z pewnością do walki z PIS-da

reaktywator24
na forum od lutego 2018
kerim
25.03.2019 10:56
wyróżnione przez moderatora

Hej Wy......

Jeśli ktokolwiek osiągnie Poziom Pana Prezydenta Wałęsy - niech krytykuje;

jeśli nie - niech milczy albo PODZIWIA

kerim
popieram
25.03.2019 09:45
wyróżnione przez moderatora

Skad jesteś? Z Polski. O...! Polonia...Walesa :)  Nie zaprzepaśćmy tego.

popieram
ula
25.03.2019 06:37

Zapominamy, że społeczeństwo było skomunizowane, nikt nie chciał kapitalizmu, ani Unii, ani NATO. Społeczeństwo chciało więcej kasy, wiecej wolnego, wczasów bezpłatnych i gumogilców na mróz. W 81 roku milicja i wojsko rozbiła Solidarność w jeden wieczór i prawie nikt nie podskakiwał, wszyscy uszy po sobie i ruki pa szwam, tylu było Patriotów, bo Modzież Wszechpolska jeszcze się nie narodziła oczywiście.  Zrobił, co mógł, doprowadzono do wyborów i na tym jego rola powinna sie zakończyć. Braci też. Idzie czas młodych. Oddajcie im władzę, bo ich jest przyszłość

ula
ziuttek
25.03.2019 00:10

https://www.youtube.com/watch?v=DqM0GvuW2pE&fe(...) Może i przydługie, ale jak nie jesteś zaprzysięgłym zwolennikiem POstkomuny, to posłuchaj. A może OTWORZĄ  Ci się "oczka". Sam  oceń, nie daj Sobie nic tłumaczyć.  Twój  jaźń jest Twoim przyjacielem. Żyjcie w zdrowiu- psychicznym TEŻ.

ziuttek
na forum od marca 2019
gauss
24.03.2019 23:49

Artykuł jednostronny, pomijający dokumenty współpracy z SB.

Brak kultury tych fanatyków POkodN(?), którzy zakrzykiwali TRUDNE pytania wielu osób. To tak ma wyglądać demokracja i wolnosć słowa według was ?

Czy krzykacze to ci sami którzy darli się i robili szopki pod szkołą muzyczną ? - gdzie tolerancja i poszanowianie praw drugiej osoby do innych poglądów ?

gauss
ziuttek
24.03.2019 23:29

Pewnie mój wpis też nie będzie akceptowany, bo jest "polityczny" . Zamykajcie dalej "gębe" ludziom ,którzy  myślą NORMALNIE, myślą i mówią to co czują. Warto  tego posłuchać  i wyciągnąć własne wnioski-BEZ PODPOWIEDZI o interprentowaniu tego co się SŁYSZY.  https://www.youtube.com/watch?v=DqM0GvuW2pE&fe(...)

ziuttek
na forum od marca 2019
ziuttek
24.03.2019 23:03

No nie jestem zbych-u przekonany do Twojego bilansu ("na plus") . Dla mnie ten bilans jest mocno UJEMNY. Ten "bohater tamtych dni" jest mi coś winny. Obiecał (tak jak obiecuje obecna OPOZYCJA) 100 milionów!!! i ... i tyle właśnie są warte te słowa tzw B..... A  ty "malutki" człowieczku się ciesz, że tak "znakomite osobistości" pochylają się nad Twoimi  codziennymi problemami ,a zwłaszcza w lokalnym mateczniku POlanka. Oddaj mi obiecaną KASĘ.  I już nie jestem tak przekonany, że Tymiński był tą gorszą opcją. 

ziuttek
na forum od marca 2019
/7
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA