Czyli mój kocek płynie rurami około 7 kilometrów? W sumie na takim odcinku napotka inne większe, mniejsze, twarsze, miększe klocki.
Super ! Teraz wiem co się dzieje z moją kupą gdy rozpoczyna swoją podróż. Kilka kilometrów wędruje :)
Nie chcę się czepiać, ale jakim cudem dzień w dzień wpływa do oczyszczalni 16 tys. m3 ścieków, a do Wisłoka wpływa 18 tys. m3. W artykule nie ma informacai moim zdaniem bardzo ważneWisłjak bardzo trujemy środowisko i wpływamy na ekosystem Wisłoka wylewając do niego dzień w dzień 18 tys m3. brunatnej wody. Ktoś wie?
Akurat woda wodociągowa w Krośnie jest na wielki minus i raczej do stosowania przemysłowego. Po wypiciu nawet przegotowanej wody wodociągowej na czczo, to tak morduje że ciężko wytrzymać.
Dlatego, każda szkoła średnia powinna być zobligowana do obowiązkowych wycieczek edukacyjnych ostatnich klas do najbliższej oczyszczalni. Z własnego doświadczenia taka wycieczka zapada głęboko do szarych komórek i po takiej lekcji zaczyna myśleć co wrzuca do toalety.
kurnachata, ty sobie walnij klina, a nie kranówe, przestanie cie mordować