Ehh Panie Prezydencie, to były czasy , pupa i kamieni kupa, jak dobrze, że Już nie wróci to teoretyczne Państwo ;-) Lepiej zakręcić się gdzieś w Japonii myślę na stałe, tylko ten język. ehhh
Obiektywnie rzecz biorąc faktycznie ciężko wskazac gorszego Prezydenta. Nawet PO nie wspomina go mile.
cyt. "Zaprzeczył, że będzie kandydatem w wyborach do PE" - heh, łączymy się w "bulu i nadzieji"
Dla mnie to był najgorszy przezydent w dziejach, przeciez on nic nie zrobił dobrego tyle ze był....
Szacunek, Panie Prezydencie. Wyważona, stonowana osobowość. Tęsknimy za Panem, bo to co wyrabia pan Duda na stanowisku prezydenta to jest jakiś żart z Rzeczpospolitej Polskiej.
Szanowni rodacy! Ten kpiący z was cynik i hipokryta, z uśmiechem podniósł wam wiek emerytalny do 67 lat. A jego pupilka była premier powiedziała że: "wiek emerytalny został tylko wyrównany nie podniesiony." Głosujcie na te psiupsiułki, które nie wiedzą co to praca fizyczna.
Każdy wie że portal K24 prowadzi cenzurę, zwłaszcza na komentarze nieprzychylne byłej władzy. Dziękuje bardzo.
5 komentarzy 2 za Komorowskim reszta usunięta no i to są wasze wolne media. A co do organizacji i partii działających na rzecz demokracji to w niej źródło władzy stanowi wola większości obywateli więc nie zawłaszczajcie sobie tego wyrazu.
Krosno pozdrawia panie Prezydencie! Prosze się nie przejmować trollami. Był pan przyzwoity, rozsądny i racjonalny. A to, że PiS-owska propaganda sieje nienawiść w postaci memów, kłamstw o WSI, kradzieżach itp. to już ich problem. Jak pan Duda stanie przed Trybunałem Stanu, to może oczy się otworzą części społeczeństwa.
Ciekawe czy po krzesłach skakał tak jak w Japonii ?