Stacja paliw w Nowym Żmigrodzie, nowa stacja paliw na trasie N.Zmigród Gorlice, zwykle 30-40 groszy taniej niż w Krośnie. Krosnianie, znajacy miasto nie muszą tankować przy Podkarpackiej, Zręcińskiej. Na Tysiąclecia 3 stacje z tańszym paliwem.
Tak tylko a propos propozycji stacji - KUBUŚ, KUBUŚ, KUBUŚ w PKS-ie. Od kilku już lat. Zawsze do 20 groszy taniej niż na korporacyjnych stacjach.
Ja tankuje na Rejonie Dróg i Mostów ul. 1000-lecia. Tam jest zawsze tańsze paliwo 20-30 groszy niż na Bp czy Orlenie. Paliwa dostarcza tam Orlen. Także nie płaczcie....
Polecam stacje na 1000-lecia. Ja osobiście tankuje od roku na dawnych PKSach. Różnica w cenie ropy 20 gr/l. Paliwo dobrej jakości.
Warto byłoby zbadać ten temat. Wystarczy pojechać w stronę Frysztaka żeby na Orlenie mieć 20 gr tańsze PB95 niż na którejkolwiek stacji w Krośnie (o Korczynie nie wspomnę, najdroższy Orlen świata). W Ropczycach 30 gr taniej. Gdzieś widziałem tłumaczenie właścicieli stacji że te ceny są spowodowane kosztami transportu. W takim razie dlaczego głęboko w Bieszczadach jest 20-30 gr taniej niż w Krośnie?
Klient pojedzie tam gdzie jest taniej swego czasu tankowalem na PKS jak paliwo w polsce 4.15 kosztowało teraz tankuje na Ukrainie
Oj to się Kosteczka ucieszy :D
A co do rzekomej bitwy na ceny paliw w Krośnie - prosze nie ośmieszajcie sie i nie wciskajcie ludziom ciemnot - jest zmowa cenowa od X czasu i tak pewnie pozostanie
Czekam aż ktoś z prawników krośnieńskich weźmie się za te zmowę cenowa na stacjach na obwodnicy jeden wielki układ !!!!