No i co takiemu zrobią...niska szkodliwość społeczna to i tak dziwne że wam sie opłacało artykuł o tym pisać
grzes2 ,matole z Barwinka. Jak nie masz nic ciekawego do napisania , to idź pod sklep na piwo. Co cię tłuku Krosno obchodzi? Barwinka sobie pilnuj.
Na 100 % jestem pewny że to ten sam osobnik co skoczył z mostu do Wisłoka. Wypił whisky i mu już całkiem odwaliło. To fragment policyjnych informacji, myślę że potrafią skojarzyć fakty.
Co skłoniło 23-letniego mężczyznę do skoczenia z mostu do Wisłoka przy ulicy Niepodległości w Krośnie? To wyjaśniają policjanci. Do nietypowego zdarzenia doszło we wtorek 31 stycznia około 13:30. Mieszkaniec gminy Korczyna o własnych siłach wyszedł z rzeki i w przemoczonej odzieży poszedł przed siebie.
Nie Grzesiu2, ja bym tak nie mógł 40-60 za spanie na dyżurku. Skoro widze tyle odpowiedzi to jednak moja diagnoza na temat demoralizacji 500 + okazała się prawidłowa społecznie.
@kurnachata - za robotę się weź a nie marzenia o 500 + , trzeba było się uczyć na lekarza to zarabiałbyś 40 - 60 tys. złociszy na miesiąc a nie marzył o 500 +
Dzięki nowej wersji kodeksu wykroczeń, osobnicy tacy jak ten, mogą praktycznie bezkarnie kraść rzeczy do wartości 500 zł. Czyli mała szkodliwość społeczna, psy gończe podjęły trop, ale po chwili zgubiły i cyk, śledztwo umorzone.
A nie mówił może ze wschodnim akcentem?
W całej Polsce, po przybyciu uchodźców po części wojennych ale też ekonomicznych przestępczość wzrosła co najmniej dwukrotnie!
Oj, jak ja lubię te "yntelygentne" komentarze podciągające wszystko pod politykę: złodziej okradł sklep-zasługa pincetplus i pisiorów, wypadek samochodzowy-na pewno jakiś wyznawca pisu, itp. Złodziej to złodziej, poglądy polityczne, wyznanie, pochodzenie czy kolor skóry jest sprawą drugorzędną.
Sklep musi zatrudnic ochronę ! Oby tylko nie te kaleki na grupach inwalidzkich z byłej pewnej UBECKIEJ firmy ochroniarskiej w krośnie