W zimie piwsko chleją uzależnieni od alkoholu. Niestety ale z piwska też można stać się alkoholkiem. Naród pijany to naród głupi, którym można manipulować.
Piękny jest! Ogródek i rynek. W takiej świąteczno-zimowej aranżacji rynku można się zakochać. W Gdańsku są takie zimowe oszklone tarasy restauracyjne. I własnie o to chodzi. Aby zaryzykować. Dopóki inne restauracje idąc za dobrym przykładem nie zbudują własnych oszklonych ogródków, ten pierwszy będzie triumfował. Później może przyjdzie czas na oranżerie.
brawa za pomysł.
w mieście szkła, projekt wykonyje firma krakowska? :/
Brawo za pomysł. Fajka knajpka. Widać krośnianie mają pieniądze trzeba tylko wyść naprzeciw ich oczekiwaniom. Miałem 3 podejscia na sopontanie - brak miejsc. Trzeba koniecznie rezerwować. Rownież przykład Piwiarni Warka Krosno. Byłem już tam kilkanaście razy zawsze full ludzi. Bez rezerwacji się nie obędzie. W Alcatraz i Posmakuj podobna sytuacja.
Absolutnie ciekawa aranzacja-zawsze jest za wszelkimi innowacjami w temacie kutury gastronomicznej-nawet juz kiedys wspomniałem że gdybym był prezydentem to bym przyklasnął takim ciekawym pomysłom. Dobrego Roku 2019 zycze.