To raczej fanaberia naszych magnateryjnych bogaczy to takie kolekcjonowanie samochodów i nadawanie im tablic żółtych, fioletowych itp. Społeczeństwo z braku komunikacji PKP i PKS potrzebuje raczej narzędzia do przemieszczenia się tu i tam. Może nowością jest lotnicza taksówka.
Przez ostanie 2 lata nie było w Krośnie i okolicy imprezy dla pojazdów zabytkowych, nawet spontanu. W Krośnie przejechały 3 imprezy międzynarodowe dla pojazdów zabytkowych, nawet były na Rynku a informacji 0. O innych rzeczach to szkoda publicznie pisać.
kas_mar, nieprawda. PZU po prostu likwiduje zniżkę da posiadaczy karty PZM. Posiadacze żółtych tablic nada będą mogli z niej korzystać. Co do bohatera artykułu - można tylko gratulować i zazdrościć :) Zwłaszcza tej piękności na "cytrynkach" z "bambinowymi" lampami i niewiadówką na haku :)
Gratuluję pasji i zaangażowania to trudne, pracochłonne i drogie hobby.
W tekście w ramce sa pozytywy „żółtych tablic” a negatywy ? Warto o nich napisać. Jednym z nich jest oddanie „ za darmo” części praw do swojego samochodu na rzecz skarbu państwa. I wiadomość sprzed kilku dni. Drastyczna podwyżka ubezpieczenia na takie samochody u największego polskiego ubezpieczyciela.
Super sprawa ,jestem 100 procent za takim muzeum,
I tez uwielbiam takie samochody .
Ale jazda! Rób to muzeum, chłopaku! Auta to ludzie. A Krosno to nie tylko szkło. To wszystko, czym żyją ludzie.
Popieram takie inicjatywy!
Mam czarno-bialy odbiornik Neptun, wespół z kolegami, co weekend oglądamy "Na wspólnej" i nie płacę abonamentu.
Mam jeszcze w planie, ściągnąć ze stryszku starą Franię i zarejestrować na żółte, aby prać za darmo...