Tak, ta sytuacja to prawda obecnego stanu finansowo gospodarczego. Dzieje zatoczyły koło i sytuacja jest jak w 1981 roku jedynie trochę chińskiego towaru na handlu jest dostępne. Znów na proteście brakuj żółtej kamizelki, symbolu protestu nowoczesnego.
ale biedoki kurna jeszcze wam malo ja zapieprzam za 500zl i mam za to wyzyc a wam niestarcza 1500 to ile byscie chcieli miec 50tysi sepy????
Za czasów PO-PSL nie było inflacji bo mafia zabierała wszystko.
paliwo było po 6zł
było państwo teoretyczne.
Kiedyś zostałem oszukany i oczekiwałem sprawiedliwości w sądzie. Wyrok był oczywiście korzystny, bo i nie mógł być inny skoro od początku wszystko było jasne. Problem był taki, że trwało to cztery lata. Tak ciężko tam pracują.
Lopez99:
Za czasów PO-PSL nie było takiej inflacji jak teraz. PiS rozdał 500+, wprowadził kilkanaście nowych podatków i rozkręcił ceny spożywki, gazu, prądu, paliwa. Nic dziwnego, że obecnie za 2 tys. trudno przeżyć.
Ale jak to mówią: im gorzej, tym lepiej. Im gorzej w gospodarce, tym szybciej pozbędziemy się tych politycznych chuliganów z PiS. Niszczą Rzeczpospolitą Polską na każdym kroku: od łamania Konstytucji, poprzez wypadki limuzyn i chamstwo Krystyny Pawłowicz, po aferę korupcyjną KNF o wartości 40 mln zł.
Upadek Kaczyńskiego, Piotrowicza i Babinetza bliski.
Dostaje 2000 zł z haczykiem. Dokup wędkę i idź na ryby!!! Jeśli ktoś potrafi coś robić to pracy nie brakuje.
Mam pytanie do strajkujących obecnie dlaczego nie strajkowali za żądów
PO-PSL???
zarabiali więcej???
Nikt nie mówi, że coś potrafi, że posiada jakieś umiejętności, czy wiedzę. Mówią, że skończyli studia prawnicze. To jest żałosne. Zrób sobie kurs na wózek widłowy i w hurtowniach czekają wolne miejsca pracy.
To jest żałosne. Obecnie studia kończy około 70% młodzieży i co? Jakoś wszyscy nie płaczą , że mało zarabiają Czy ukończenie studiów ma gwarantyować zarobki ? Nie . Komuś coś się pomyliło . Każdy kto dostał lub załatwił sobie pracę na państwowym garnuszku domaga się apanaży czy jest normalne?