Chyba faktycznie jesteś ochlany albo niepoczytalny skoro gdzieś w moim wpisie dostrzegłeś chociażby minimum informacji, domyślu czy insynuacji o czyjejś nietrzźwości. Nie widzę czegoś takiego również w wpisach @ wiesiek098.
Jeśli już, to wyłącznie ty takimi swoimi wpisami takie sugestie imputujesz.
https://www.krosnocity.pl/index.php/aktualnosci/fakty/krosno/item/20891-wypadek-posla-nie-bylo-odmowy-badania.html
Ale totalni na czele z Wieśkiem i reagryaktywatorem (<; wiedzą lepiej.
To samo mogę powiedzieć o tobie. "Że hejt Platformiano - PSL-owski działa wszedzie. Gdybyś miał pouszkadzane żebra i kręgi byłbyś w stanie grzecznie dmuchać? Oczywiście powiesz że mógłbyś, tak mnie na przekór. Wiesz najprościej zrobić z kogoś pijaka i ormowca rzucając hasła, jak robi to ze mnie prostak @Franek vel joger i inne tałatajstwo na tym portalu.
Ja również serdecznie pozdrawiam.
@siekierniku czy jakiś tam bajurku - pis to pis tamto :-) on był z pisu ...zabić go!!!! celował umyślnie w najmłodsze dziecko!!!!! szczęśliwie się wszystko skończyło,bo przecież nikt nie stracił najcenniejszej rzeczy.......pozdrowienia dla antypolskiej redakcji -
-masz dokładnie pod tą kopułką namieszane skoro taki wnioiski wyciągasz z czegoś czego nie ma.
Chyba, że "antypolskość" redakcji kojarzysz z PiSem nie na podstawie tego co Redakcja pisze, a na podstawie chociażby działań PiS na niwie krajowej i międzynarodowej skutkującej alienowaniem Polski z decydowania w sprawach Europy i świata, ośmieszanie, stawianie przed Trybunałami itp. itd..
To widać słychać i czuć nawet w PiSie, gdzie nie potrafią wybrnąć z śmieszności w sprawie wyboru rzecznika praw dziecka, udziału w Marszu Niepodległości na który sam PAD zapraszał choć go nie organizował, a potem się rakiem wycofał/li etc...
@abajurek33.......Pokaż mi w którym miejscu napisałem że poseł był nietrzeżwy ?..Dopowiem natomiast że czytałem na innym portalu Iż poseł "ODMÓWIŁ" dmuchanania w alkomat policyjny..Tyle..Jednak nigdy do głowy mi nie przyszło,aby kogoś posądzać o takie sprawy.Dodam niesprawdzone.Cała sprawa względnie jest podejrzana...Wyraznie pisze..:Poseł zjechał na przeciwległy pas ruchu, potrącił rowerzystów i wjechał do przydrożnego rowu......Chociaż mógł zjechać z różnych powodów,ale wyjaśnień nie ma....Jeszcze jedno.Staram się nie obrażac nikogo...Tym nie mniej widzę że :hejterka" PIS-owska jest obecna i na tym portalu...Nie mam zamiaru dyskutować w nieuprawniony sposób..Pozdrawiam..
@wiesiek@ przestań pier*olić wyimaginowane farmazony. A te obleśne demagogie wsadź sobie w buty to będziesz wyższy. Widocznie sam jeździsz na bani, skoro potrafisz obwiniać innych. "Każdy sądzi według siebie."
Widzę tu wielki błąd policji która nie pobrała krwi w momencie jak w szpitalu podpinają go do kroplówki( a nie kilka godzin później). Widać mamy polityczna policję jakby były to zwykły obywatel bez wahania by to zrobili. Wstyd dla policjantów!!!
.@siekiernik...Każdy ma swoje zdanie..Przeczytaj dokładnie co wcześniej napisałem..Nie uważam się za debila.Nikogo nie obraziłem i nie życzę sobie aby mnie ktos obrażał..Przechodząc do meritum sprawy to powiem tak..Portal pisze tak ;
"Z naprzeciwka idzie trzech nastolatków – podążają oni w kierunku Brzozowa. 15-latek i dwóch 16-latków prowadzą rowery. Idą poboczem, po prawej, nieprawidłowej stronie drogi."...Czyli jak szli po drugiej stronie drogi to przeszkadzali panu posłowi ?..Gdyby szli po tej stronie co poseł jechał ?....Zdam pytanie> co spowodowało że poseł zjechał na przeciwny pas drogi..??..No,ale tego nie wiemy i chyba się nigdy nie dowiemy,,I tutaj jest problem..Obwinianie kogoś i mieć pretensje do tego że ktoś coś przypuszcza jest nieuprawnione.Stawanie w obronie posła ? Hmm...Gdybym to ja lub ktoś inny ?..Mamy przykład z Oświęcimia..Wystarczy ?..
Czy naprawdę piszą tu same debile czy komentaże są podstawione przez redakcje????? pis to pis tamto :-) on był z pisu ...zabić go!!!! celował umyślnie w najmłodsze dziecko!!!!! szczęśliwie się wszystko skończyło,bo przecież nikt nie stracił najcenniejszej rzeczy.......pozdrowienia dla antypolskiej redakcji.
Oczywiście są winni rowerzyści bo przecierz nie poseł.To że władza się wozi jak chce to winnych się zawsze znajdzie...