Dlaczego tak uparcie planowana jest droga obok parku, skoro mieszkańcy protestują? Jedyny spokojny, zielony i ładny zakątek Krosna!
Debata, a raczej frekwencja pokazała kto z kandydatów poważnie mysli o Krosnie.. Idealne połączenie Przytocki plus Zajdel, usunąć tych dotychczasowych przydupasów, którym się wydaje że są wieczni. Liczę na to , że i Rada miasta się odświeży, i polecą lyse głowy...Być może naród nie taki ciemny, jakby sie wydawało...
Zachowanie kod-owca, styl wypowiedzi czy gestykulacja przypomina mi Roberta Biedronia, chyba wszystkim znany, ten od pojazdów rowerowych.
Ewidentnie coś łączy go z "krzywoustym" przytockim.
Brak trudnych pytań (zadłużenie miasta na koniec 2018 r. 220 mln zł, co dalej z bankrutem CDS), jeden wielki bełkot.
Większość inwestycji jest już opracowana, zaprojektowana od lat, lecz zgody na ich realizację brak.
Krzywousty przytocki będzie kontynuował inwestycje w lotnisko, stworzy nam międzynarodowy port lotniczy w Krośnie.
Nie mogę już patrzeć na ten wyświechtany pysk "krzywoustego"
http://rzeszow-news.pl/liderzy-koalicji-obywatelsk(...)
podane linki zaznaczamy i uruchamiamy opcją "przejdź do strony https//
tak wyglądają działania kod-owca
Przytocki znów zmienił zdanie i obrał inny kierunek, pamiętacie plan zabetonowania przestrzeni zielonej przy hali sportowej na Bursakach w celu powiększenia parkingu.
Jakby parking przy Legionów był po drugiej stronie miasta.
Nie oddam głosu na tych związanych z kod, nowoczesna czy peło, a samorządne Krosno "krzywoustego" to właśnie to środowisko.
"narodziny" koalicji obywatelskiej !
Spokojna merytoryczna rozmowa bardzo dużo można się z niej dowiedzieć. Widać prezydent wie co i o czym mówi. Uświadamia jak rządzenie miasta jest bardzo skomplikowane. Polecam popatrzeć na wywiady na prezydentów w innych miastach i porównać. Cudze chwalicie swego nie znacie.
Bardzo ciekawych informacji dowiedziałem się o kandydacie który neguje/negował krosnieńskie lotnisko jako ruinę w Polsce czy próbował zablokować pozyskanie środków np na rozbudowę sypiącego się domu kultury a obecnie nowoczesnego RCKP.
A teraz smie kandydować na prezydenta... Nienawidzę takich fałszywych ludzi. To jest własnie pchanie się w politykę... Co powie "prezes" tak zrobię nawet gdyby to miało być z niekorzyścią dla mojego miasta...
Skiba i Wolska nikomu łaski nie robią. Ich brak chęci by rozmawiać z mediami dyskwalifikuje ich jako kandydatów na prezydenta.
Ooo Adrian jak nie Adrian, dobra stylówka! -10 lat :D