Logo i wygląd plastronu to chyba są dopiero na etapie projektowania. A stadion to podstawa - już dawno powinien być poddany gruntownemu remontowi - nowa trybuna główna, loża dla VIP-ów, zaplecze pod Trybuną, WC na stadionie - to dziś podstawa. Oświetlenie i podgrzewana murawa również (to ostatnie to odnośnie piłki, bo chyba wiecznie na poziomie 4-5 liga grać nie będą). Do tego powinni wykonać Trybunę od strony ul. Legionów - od parkingu do trybuny głównej. Wiele miast stara się o dofinansowanie z UE - póki kasę dają, to trzeba skorzystać - lepszej już okazji nie będzie, a czekać nie ma na co. Obecny stadion to rudera jak na XXI w. i wstyd gości przyjmować...
Jakie ten nowy klub ma barwy i logo bo nigdzie takich informacji nikt nie podaje...
i co ze stadionem bo jak się chce awansować do EL to trzeba coś z nim zrobić, czas już chyba wyburzyć tą starą drewnianą ruderę zwaną "trybuną główną" i wybudować coś pięknego co będzie służyło kibicom Karpat i Wilków . Jedno jest pewne: na pierwszym meczu będzie nadkomplet widzów, Krosno jest spragnione żużla na normalnym poziomie...
Szkoda trochę. Ja bardzo miło wspominam występy drużyny KSM Krosno lecz niestety to musiało się rozlecieć po tak złym sezonie.
Nie wiem jak to niektórzy interpretują nigdzie nie pisze że Cell-Fast będzie głównym sponsorem ani też że Marma oczywiście Pani Marta ma wspierać szkolenie młodzieży a Cell Fast jednym z wielu sponsorów a i ludzie kierujący nie wiele wiedzą o speedweyu dopiero będą się uczyć choćby wice prezes który tyle miał wspólnego z żużlem że przeczytał wyniki w wiadomościach sportowych wcześniej w Radiu Fara potem w Radiu Rzeszów a ostatnio wiecej z hokejem miał wspólnego niż ze speedweyem ale życzę im wytrwałości i dobrych wyników i skompletowania składu na miarę walki o górną część tabeli no i Panu Przytockiemu zwycięstwa w wyborach bo bez niego ten projekt też będzie miał pod góę
Nieraz mówiłem i będę powtarzał bez przerwy. Koszykówka wydoiła i ciągle cycka wszystkie pieniądze przeznaczone na sport. Może się mylę, ponieważ osobiście nie przepadam za koszem.