Jak widzisz Pikula to masz "masz odruch wymiotny", bo "za gumkę od majtek sprzedałby własną matkę byle iść do władzy", a jaki odruch ci towrzyszy jak widzisz Piotrowicza?
Znajdżcie mi prosze kogoś uczciwego w tej Koalicji Ubywatelskiej. Bardzo proszę. Bo jak widzę Pikula, który za gumkę od majtek sprzedałby własną matkę byle iść do władzy, to mam odruch wymiotny. Albo takie dorobkiewiczki, które nie skalały się uczciwą pracą dla ludzi jak Frydrychowa, kapciowa hrabiny z Cisnej. Przecież to woła o pomstę do nieba!!! Co oni dla Polski i Podkarpacia zrobili oprócz szczucia, plucia i bezczelności?!
Monique
Myślę, że to sprawa do prokuratury. To tylko dowód na to, że przytocki nie panuje nad tym "burdelem" i wkrótce będą o nim pisać Piotr P. w artykułach na pierwszych stronach gazet.
Czy nowi radni zajmą się procederem na szeroką skalę w Krośnie a mianowicie nuelegalnym wystawianiem rent, zwolnień lekarskich czy grup inwalidzkich przez tutejszych psychiatrów?? To jest patologia w końcu ktoś się tym zajmie bez obaw. Pozdrawiam
Czy nowi radni zajmą się procederem na szeroką skalę w Krośnie a mianowicie nuelegalnym wystawianiem rent, zwolnień lekarskich czy grup inwalidzkich przez tutejszych psychiatrów?? To jest patologia w końcu ktoś się tym zajmie bez obaw. Pozdrawiam
no faktycznie byla kiedys obiecywana miejska stacja benzynowa z niskimi cenami
Młodzi do wyborów, obowiązkowo !
Nie pozwólmy, aby o kierunku, w jakim ma zmierzać nasze miasto decydowały "mohery" po niedzielnej mszy !!!To główny elektorat Przytockiego i tych z samorządnego Krosna.
"Idą wybory. Uratuj nasze miasto. Zabierz babci dowód"
Z dniem odejścia samorządnego Krosna "krzywoustego" przytockiego zakończą się potajemne spotkania, na których uzgadniane są ceny na dystrybutorach.
Mamy najdroższe paliwo w regionie.
W identycznych okolicznościach miał miejsce "kompromis" w sprawie lotniska Iwonicz.
Oddacie głos na Schetynę czy Petru ?
https://www.youtube.com/watch?v=tlYexcMD_I0