Prezes wygląda marnie i według mnie nie powinien ani jeździć, ani chodzić , ani stać. Powinien siedzieć!
PiS jak hieny cmentarne budują swoje poparcie na zmarłych,najpierw na wypadku lotniczym w Smoleńsku teraz na Wojtyle.
Stary zgred najbardziej boi się ludzi dlatego obstawia się kordonami policji. Typowy dyktator. Niedługo nie wylezie ze swojej nory . Jego kochają tacy sami nieudacznicy i kombinatorzyjak on. Coś jak darmozjad.
Mówisz reaktywator, że ja nie potrafię ogarnąć Twoich wypocin? Potrafię, to Ty nie potrafisz poprzeć swoich słów przykładem. Widzę, że się tego nie doczekam, więc kończę tą konwersację z Tobą, bo nie chce mi się dłużej z Tobą gadać.
Samorządne Krosno "krzywoustego' Przytockiego to peło w innym wydaniu, czyli 8 lat grabieży Polski i lizania d... Makreli.
To już pewne: Polskie Koleje Linowe i kolejka na Kasprowy Wierch wracają w polskie ręce
A ja się pyta, kto zapłacił za wynajem sali w krośnieńskiej Szkole Muzycznej? Chciałbym zobaczyć rachunek.
Polityczna prasówka i kawka na koszt mieszkańców, od taki to niepartyjny samorządowiec
Oto składki, daniny i opłaty, które wzrosły od początku rządów PiS
www.money.pl/podatki/oto-skladki-daniny-i-oplaty-k(...)