DYSKUSJE
Radni nawarzyli piwa. Uchylili zakaz nocnej sprzedaży alkoholu
bolo2017
02.10.2018 20:05

do   wladt..............rozpędź się mocno i walnij łbem w mur............... świat będzie lepszy

bolo2017
Konto zablokowane
wladt
02.10.2018 19:55
bolo2017

To tak jak w dowcipie. Belfrowie uczniowi cały czas powtarzali, że jak pozdaje egzaminy do coraz to wyższych szkół to te papiery mu się przydadzą... i przydały mu się faktycznie, bo jak był na zbiorach za granicą to go przypiliło a nikt nie miał papieru, :)

wladt
Konto zablokowane
bolo2017
02.10.2018 19:27

Zaufałem premierowi, po 15 latach tułaczki za granicami Polski. Wróciłem do Krosna. 40 lat pracy w branży energetycznej . Certyfikaty wszystkie możliwe i niemożliwe z całej Europy,,, mam ich więcej niż rosyjski generał medali. Postanowiłem poszukać pracy w Krośnie. Trzy propozycje 2100 brutto. Kiedy pytałem czy to może tygodniówka albo stawka w Euro , usłyszałem ...Pan jest niepoważny........To kto jest poważny ???????

bolo2017
Konto zablokowane
bolo2017
02.10.2018 19:06

cieszy że radni coś uchwalili..........szkoda że zaraz po wyborach skończą uchwalać.......obojętnie która opcja dopadnie koryto.....a chciałbym się pomylić.

bolo2017
Konto zablokowane
Lukii
02.10.2018 18:55

jawy88 zapomniałeś że Krosno to też przemysł lotniczy i dzieki tej gałęzi prace ma kilka tysięcy osób + strefa przy lotniskku gdzie powstają nowe przedsiębiorstwa to też setki miejsc pracy. Przejedz się swoja hulajnogą w okół lotniska. Dzieki CDS miasto promoje się cały czas w TV ogólnopolskiej  w różnych programach itp. Krosno i centrum dziedzitwa szkła jest coraz bardziej rozpoznawalne. Niedawno był wwiad w TV Polsat z Michałem Szpakiem pani redaktorka powiedziła że Jasło to małe miasto koło Krosna.

Liczba tutystów w Krośnie z roku na rok przybywa. W mieście obecnie rozbudowują się hotele 4**** i 3***.  Nie odrazu Kraków zbudowali.

Lukii
na forum od listopada 2017
pajop
02.10.2018 18:09
wyróżnione przez moderatora

No to się zdecydujcie wreszcie bo nie wiem czy mam nastawiać zacier czy nie?

pajop
wed
02.10.2018 18:07

Bardzo dziękuję za powrót normalności. Prohibicja już była w USA i wiadomo jak to się skończyło, Z PiSu to jedynie pan Krzanowski i pan Bęben normalnie się wypowiadał a reszta to jakby na innej planecie żyła. Jak chcecie ograniczyć sprzedaż alkoholu to po prostu nie pijcie, nie kupujcie i nie dawajcie złego przykładu dzieciom. Wprowadzanie jakichś sztucznych i bezmyslnych zakazów to nonsens. Co do PiSu to lepiej niech patrzą co się zaraz podzieje z cenami prądu i paliwa bo wkrótce zostanie nam już tylko program trumna+

wed
ryszard_ochudzki
02.10.2018 17:25

czy ktos wzial pod uwage ze zakaz ten nic by ni zmienil? Ile po krosnie jezdzi taksowek? kazda by miala pelne bagazniki wódy i piwa i kazdy by sobie zamowil do domu za mala doplata.Z drugiej strony ,niezly by byl to interes dla co niektorych znajomych.pozdrawiam

ryszard_ochudzki
jawy88
02.10.2018 16:09

co do produkcji  "nalewek" fajnie by bylo jak by przynajmniej radni" byli" i "i moze nowo wybrani"  zapoznali sie z przepisami prawa..   bo to co pisza i mowią to jest kryminal a nie zarty!!!

jawy88
jawy88
02.10.2018 15:49

to teraz który radny sie pochwali ze..... samo sie niezrobilo??   

1.....zakaz nie zakaz  

2 ...15 milionów na CDS   

3...   przyszle koszty utrzymania lotniska????   

jawy88
/4
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 7426 razy