To tak jak w dowcipie. Belfrowie uczniowi cały czas powtarzali, że jak pozdaje egzaminy do coraz to wyższych szkół to te papiery mu się przydadzą... i przydały mu się faktycznie, bo jak był na zbiorach za granicą to go przypiliło a nikt nie miał papieru, :)
Zaufałem premierowi, po 15 latach tułaczki za granicami Polski. Wróciłem do Krosna. 40 lat pracy w branży energetycznej . Certyfikaty wszystkie możliwe i niemożliwe z całej Europy,,, mam ich więcej niż rosyjski generał medali. Postanowiłem poszukać pracy w Krośnie. Trzy propozycje 2100 brutto. Kiedy pytałem czy to może tygodniówka albo stawka w Euro , usłyszałem ...Pan jest niepoważny........To kto jest poważny ???????
cieszy że radni coś uchwalili..........szkoda że zaraz po wyborach skończą uchwalać.......obojętnie która opcja dopadnie koryto.....a chciałbym się pomylić.
jawy88 zapomniałeś że Krosno to też przemysł lotniczy i dzieki tej gałęzi prace ma kilka tysięcy osób + strefa przy lotniskku gdzie powstają nowe przedsiębiorstwa to też setki miejsc pracy. Przejedz się swoja hulajnogą w okół lotniska. Dzieki CDS miasto promoje się cały czas w TV ogólnopolskiej w różnych programach itp. Krosno i centrum dziedzitwa szkła jest coraz bardziej rozpoznawalne. Niedawno był wwiad w TV Polsat z Michałem Szpakiem pani redaktorka powiedziła że Jasło to małe miasto koło Krosna.
Liczba tutystów w Krośnie z roku na rok przybywa. W mieście obecnie rozbudowują się hotele 4**** i 3***. Nie odrazu Kraków zbudowali.
No to się zdecydujcie wreszcie bo nie wiem czy mam nastawiać zacier czy nie?
Bardzo dziękuję za powrót normalności. Prohibicja już była w USA i wiadomo jak to się skończyło, Z PiSu to jedynie pan Krzanowski i pan Bęben normalnie się wypowiadał a reszta to jakby na innej planecie żyła. Jak chcecie ograniczyć sprzedaż alkoholu to po prostu nie pijcie, nie kupujcie i nie dawajcie złego przykładu dzieciom. Wprowadzanie jakichś sztucznych i bezmyslnych zakazów to nonsens. Co do PiSu to lepiej niech patrzą co się zaraz podzieje z cenami prądu i paliwa bo wkrótce zostanie nam już tylko program trumna+
czy ktos wzial pod uwage ze zakaz ten nic by ni zmienil? Ile po krosnie jezdzi taksowek? kazda by miala pelne bagazniki wódy i piwa i kazdy by sobie zamowil do domu za mala doplata.Z drugiej strony ,niezly by byl to interes dla co niektorych znajomych.pozdrawiam
co do produkcji "nalewek" fajnie by bylo jak by przynajmniej radni" byli" i "i moze nowo wybrani" zapoznali sie z przepisami prawa.. bo to co pisza i mowią to jest kryminal a nie zarty!!!
to teraz który radny sie pochwali ze..... samo sie niezrobilo??
1.....zakaz nie zakaz
2 ...15 milionów na CDS
3... przyszle koszty utrzymania lotniska????
do wladt..............rozpędź się mocno i walnij łbem w mur............... świat będzie lepszy