Antyszczepionkowcy powinni się tu ustosunkować. Uważają, że można zaprzestać szczepień , bo brak jest zarazków w srodowisku np tężsca. A tu taka siurpryza : pupa, rąsia ,buźka i sraka. Widać jak społeczeństwo jest wydelikacone i podatne na zakażenia : w pierwszą wojnę , wojsko chorowało na gorączkę okopową dopiero jak piło brudną wodę z kałuży.
Przejeżdżałem przez Moszczaniec w lipcu i zauważyłem to. Zastanawiałem się co to za impreza. Już wiem. Przez to mogło się przewinąć z tysiąc ludzi jak nie więcej. Jestem ciekaw kto im udostępnił teren na którym byli, bo z tego co widziałem byli na górze w Moszczańcu i zajmowali tam kilka hektarów. Czyj to teren ? I czy zajmowali go za zgodą właściciela ? Może to własność polskiej grupy tej organizacji ?
Skoro choroba brudnych rak to ewidentnie nie myli rak po sraniu tylko do jedzenia...swintuchy:-P
Jak dotkniesz osobnika tej samej płci w miejsce intymne to na początek dostaniesz biegunki. .... a potem się co innego się zacznie..........chwała tęczowym..............
Nie ma kontroli na granicy i ruch bez paszportów więc każdy może przyjechać kto tylko chce. Gorsza sprawa to jest rozszerzenie epidemi przez transport zakażonych do trzech ośrodków Sanok, Jasło i Krosno, zamiast do jednego.
n_ulkan
Myślę że powinieneś do nich dołączyć.
Gdzie jest policja, czy to jest legalne zgromadzenie trwające miesiąc czasu?
Gdzie sią służby od kontroli takich zgromadzeń ?
To się nie mieści w żadnych granicach ani normach.
fajni ludzie, międzynarodowe rodziny, dzieci,młodzi i starzy - pełnia radości i swobody , bez używek i dopalaczy. Widać tutaj porozumienie i zrozumienie, nie ma chamstwai rozpasania - chyba kontynuacja rodzin hippisowskich tyle że jednopłciowych (dwie mamy i dziecko lub dwóch ojców i dziecko).
co się dziwić:) od dawna wiadomo że podkarpacie to posowiecka pozostałość:) nawet do czerwonki lgną:)