Ojczyzna jest jedna POLSKA. Nie ma małych ojczyzn..Muszą to zrozumieć ludzie z tytułami naukowymi i przeprosić POLAKÓW za dotychczasowe używanie tego określenia.Polak nie musiał być architektem. Budowali ludzie bez przygotowania do zawodu. . Mieli szeroko rozwinięte horyzonty myślowe i to było źródłem ich sukcesu. Nie patrzono w telewizor, komputer czy smartfona i nie żądano od rządu pieniędzy, tylko pracowano i myślano o pracy a nie o zbytkach. Kasia zamiast zajmować się bzdurami, niech buduje POLSKe i np. chowa świnie albo krowy.
Nic dziwnego, świetny budynek i widnieje w Krośnie "od zawsze". Mnie jednak nieodpowiada jego miejsce. W zimie to jest mi tam zimno od rzeczki ale latem klimat niby ok.
thejoker - Jak sama nazwa wskazuje to jest portal o Krośnie. Dla mnie, właściwe miejce do mówienia o przeszłości, teraźniejszości i przyszłości naszego miasta i jego mieszkańców. Znałeś choćby nazwiska tych architeków ? Czy wszystko musi być wystrzałowe, z ogromną dawką adrenaliny i efektem wow......
>Wytypowała dwóch znanych krośnieńskich architektów, którzy mogli zaprojektować jej rodzinny dom
Będzie śmeisznie, jak okaże się, że dom zaprojektował ktoś z poza Krosna xD
Komunistyczna krowa znowu nachlana a jeszcze południa nie ma.