Jest oferta pracy . Są przedstawione wymagania pracodawcy. Lista jest dość długa. Panie prezesie dlaczego nie ma wymienionego wynagrodzenia??? Przecież do podstawa. Bo szoda mojego i waszego czasu.
Tak rozwija HAHAHA
Szkoda że nie płacą godziwie.
Wynagrodzenie praca na cztero brygadówce 1600zł
Pisanie o podwojeniu mocy produkcyjnej huty to kompletna bzdura. Winno być - o obecnej mocy produkcyjnej huty w produkcji ręcznej - obecnie pracuje jedna wanna, planowane jest uruchomienie drugiej. A kiedyś pracowało sześć agregatów nie licząc Tarnowa i pieca w zakładzie Krosno I. Winno zatem być - po uruchomieniu wanny W-22 huta osiągnie aż 33 % wcześniejszego potencjału produkcyjnego. Propaganda sukcesu.
Szanowna redakcjo krosno24. Zapomnieliście napisać w tym artykule sponsorowanym o najważnieszym. Ile płacą. I w zasadzie an tym możnaby zakończyć temat.
p.s.
Jak macie problem z artykułami, to możecie napisać kalkę z tytułem "BWI szuka ludzi".
@Lukii chodzi mie o to że już nie jest tego właściciela co ja kupił w tamtym roku... ale o tym się nie mówi tylko mydli oczy ludziom że zatrudniają
Przez ostatnie dwie dekady wszyscy byli zajęci osiąganiem maksymalnej zdolności kredytowej, nikomu do głowy nie przyszlo uczyć się rzemiosła. Ta bessa na rynku pracy nie wzięła się z nikąd.
Jakbyście między innymi godziwie płacili pracowniką to ludzi byście mieli poddostatkiem
no cóż , jeżeli zakład płaci mało "pracowniką" , to może należy zacząć skandować "chasło" : "TRZEBA BYŁO DO SZKOŁY CHODZIĆ I SIĘ UCZYĆ - ZAMIAST W SZKOŁĘ KAMIENIAMI RZUCAĆ "......