DYSKUSJE
Bronisław Komorowski w Krośnie. Krośnianie odśpiewali "Sto lat!"
aztek
18.06.2018 11:47

biorąc twój przykład to głosuj na kononowicza:) idealny kandytat dla ciebie:)

aztek
Konto zablokowane
andry1
17.06.2018 21:36

Na szczęście na nikogo nie głosowałem,ale nie dziwię się ,że Bronek wybory przegrał ,mając taką inteligencję ja ty za elektorat.

andry1
Konto zablokowane
aztek
17.06.2018 21:13

Komorowski w Krośnie a reszta kraju?:)

Szydło i Piotrowicz zaatakowani! Trudne rozmowy z Polakami

To nie był dobry weekend dla polityków PiS, jeśli chodzi o ich objazd po kraju i „rozmowy z Polakami”. Była premier Beata Szydło nie bardzo wiedziała, co odpowiedzieć zdesperowanej matce niepełnosprawnej córki, a Stanisław Piotrowicz uciekł ze spotkania. Czy PiS będzie kontynuować objazd?

https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/awantury-i(...)

...ale co tam:) andrjejko nie wie na kogo głosował:):):):)

aztek
Konto zablokowane
redeemer
17.06.2018 20:29

Dopóki słuchanie bzdur PISu nie stanie się obciachem, tego rodzaju spotkania będą tak przebiegać. Do ogłupiałych propagandą "obateli" nic rozsądnego nie dociera.

redeemer
Konto zablokowane
andry1
17.06.2018 19:32

Musicie uważać ,żeby się drugi raz  głowami nie zderzyć,bo nici z waszego spotkania z  GURU.Raz wam wystarczy.

andry1
Konto zablokowane
andry1
17.06.2018 18:55

Ale mi dowaliłeś.Merytorycznie.Z takimi jak ty to Bronek może tylko konie kraść,w pełnym tego słowa znaczeniu.Bo do niczego innego się nie nadajecie.A co do twojej  oceny,to nie jestem ani za jednymi ani za drugimi.

andry1
Konto zablokowane
ewangelista
17.06.2018 18:46

andry1@ jak widać idealnie trafiłem z oceną, "uderz w stół a nożyce się odezwą". Ty poskarż się do Moskwy skąd dostajesz "instrukcyje" za ruble.

ewangelista
na forum od listopada 2017
andry1
17.06.2018 18:28

ewangelista-te swoje spostrzeżenia i obawy musisz przesłać do Brukseli,bo od tego portalu nie otrzymasz żadnej pomocy.Chyba ,że ogłosząś jakaś zbiórkę na twoje leczenie.A dla relaksu  poskacz sobie jak wesoły Romuś.

Tak sobie myślę,po twoim wpisie ,że nie załapujesz się do tych 17% społeczeństwa, ale to zdziczenie nie jest ci wcale obce,że tak powiem wprost.

andry1
Konto zablokowane
pyrek
17.06.2018 17:29

Przed chwilą rozmawiałem z sąsiadem i poinformowałem go, że Bronek będzie w Krosnie, niech idzie. Sąsiad - raczej peeselowiec - stwierdził krótko i dosadnie: o nie, nikt uczciwy tam nie pójdzie! Gościu po szcześćdziesiatce, bez szkół, a jaki mądry! Dobry sąsiad.

pyrek
na forum od listopada 2017
andry1
17.06.2018 14:34

AHA to ten.Ale trzeba mu przyznać ,że się gościu szarpnął na gest, i zaprasza wszystkich co nie mają w domu telewizora na wspólne oglądanie meczu na jego telebimie.Ale będą jaja jak mu zakodują ten mecz.A ciekawe czy w tym samym czasie Kaczyński nie wpadnie do Krosna na odsłonięcie jakiegoś nowego pomnika?

andry1
Konto zablokowane
/4
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA