kolejka w czasach PRL za cytrynami była wieksza. heheheheeee. A tak apropos to ten na zdjeciu oddał wreszcie zajumaną "Gęsiarkę"
Na zdjęciu widzę co najwyżej około jednego promila mieszkańców Krosna. Tak znikomy odsetek ma reprezentować ogół mieszkańców ? Ludzie nie dajcie się zwariować. Nie warto zwracać uwagi na rozrabiaków i ich prowodyrów. Dobrze prowadzony portal nie zwróciłby uwagi na taki incydent.
Wy ten spęd czterdziestu kilku osób nazywacie manifestacją??? Oprócz organizatorów było tam kilku przygodnych gapiów, którzy zatrzymali się żeby popatrzeć co za bałwan drze się na schodach sądu. Że nie wstyd wam pisać o takiej porażce!
Dla pana posła z kropkaN: nie będzie następnej kadencji, więc nie ma się co martwić na zapas. Nie przekraczacie progu wyborczego...
Bezrobocie kwiecień 2018r. - 6,3% najniższe od 1990r!
Nadwyżka budżetowa po I kwartale 2018r. - 3,1 miliarda złdrugi raz po 2017r.
NO ALE WOLNE? SĄDY MAJĄ PIERWSZEŃSTWO - mam tylko retoryczne pytanie czyje są te wolne sądy? Albo kolejne - czyje mają pozostać te wolne sądy?
Miarą wolności jest równość wobec prawa - WSZYSTKICH!!!
Zastanawiające jest to że w 2007r. również występował rynek pracownika i bardzo niskie bezrbocie ;)
Nie wiem czemu wszyscy czepiają się pana Piotrowicza ? Facet pozostał wierny swoim ideałom. Bo jakiejś specjalnej różnicy między PiS a PZPR nie widzę. Wodzowska partia (tylko prezes zamiast I sekretarza KC) zaciekle zwalczająca demokrację i wszelkie przejawy opozycji.
Drodzy Państwo, jesteśmy świadkami tzw marketingu politycznego. A wiec mr Krzanowski zabrał głos na Radzie Miasta w sprawie działki dla Kościoła teraz występuje u boku „posłów patriotów” wiec w najbliższych wyborach zobaczymy go na listach. Niestety nie ciekawe jest to, kogo reprezentuje. Przykre ze tak duży regionalny portal posłużył do indoktrynacji. Mam nadzieje ze znajda się ludzie którzy stworzą k25 dla mieszkańców i regionu bez jakiegokolwiek politycznego zaplecza. Wolne media!! wolne sądy!! Szybkie auta!! :)))