@wed - mój wpis nie był krytyczny !!!! Ja jestem pozytywnie zaskoczony. Mnie się podoba i to jak !!!! Poprzedni wpis to tylko pytanie - nic więcej.
Ludzie ogarnijcie się. Czy coś jest w Krośnie robione czy nie to zawsze macie jakieś "ale". Skoro jesteście tacy wspaniali to może sami coś otwórzcie i wtedy zobaczymy jaka to rewelacja.
Nikt tu nikogo nie prosi by przychodził. A znając życie to tylko tu tak piszecie, a na basenie cały czas będziecie przebywać!!!!!!!!!
No nieźle. 5 wpisów i wszystkie krytyczne. Według pewnych ludzi najlepiej by było jakby nic nie powstawało. Wtedy pewnie byłoby super. Co za zaściankowa mentalność. Kononowicz mógłby wykręcić w Krośnie niezły wynik
Tak jak przewidywalem to nie jest basen tylko brodzik. Najglebsze miejsce 1.60m? Jak zwykle nie bedzie jak poplywac bo stojacych cala chmara. Basen powinien miec co najmniej 1.80m. Dziekuje wybieram (niestety) Frysztak.
A mnie ciągle zastanawia ta rura (zjeżdżalnia) - spadek po starym basenie. Co z nią? Do rozbiórki, czy wykorzystania?
Baseny ,jak baseny są... ok, Ale te baraki w tle przypominające budynki PGR z poprzedniego stulecia ??? ktoś tu odleciał,,,,, ,bo nie sądzę ,że tak się dziś aranżuje otoczenie parków wodnych.
@AG. A to przepraszam i cieszę się że się podoba. Bo mnie też się podoba, super inwestycja dla Krosna. I jasne, że mogło być 5 basenów więcej, 10 zjeżdżalni, może jeszcze skoki z wieży czy namiastka morza z 2-metrowymi falami, ale to nie Hollywood tylko Krosno. I na pewno dzieciaki będą tłumnie korzystały. Kolejna zmiana w Krośnie na duży plus.