Szok jakie "gwiazdy" będą w Krośnie!
Wygląda na to że "AKURAT" pozostało granie w prowincjonalnych miastach,bo w Rzeszowie był przynajmniej Sławomir i Luxtorpeda...
Debata Oxfordzka, to nic innego jak bitka na sztachety wyrwane z ogrodzenia ( z kontekstu) tego w Oxfordzie nie praktykują od wielu wielu dekad, nawet jako lokalny folklor. Coś, jak śledź po japońsku - tyle ma wspólnego Japonią.
Ja jestem innego optymistycznego zdania. Będzie to raczej impreza towarzyska aby spotkać się z przyjaciółmi. Nie zawsze jest potrzebna impreza widowiskowa ze Sławomirem, Tamagoczim i jakimś zespołem Disco Polo.
djpavloo,
Juwenalia mniej więcej na podobnym poziomie jak perspektywy po ukończeniu tej prężnej uczelni.
Z całym szacunkiem, jendakże tegoroczna oferta Juwenaliowa to katastrofa ... Z programu aż kipi brak pomysłu i organizacyjne lenistwo. Takie wydarzenie powinno być promocją miasta, w którym z roku na rok dzieje się co raz mniej a tutaj po prostu klapa. Jeden zespoł, żadnej współpracy z klubami, żadnych afterów. Przykro to mówić, ale lepiej nie robić w ogóle niż robić taką słabiznę. Można znaleźć sponsorów, wystąpić do miasta o jakieś dofinansowanie, jednym słowem zaangażować się. Przy dobrej organizacji można jeszcze na tym zarobić. Przykre, bo jeszcze kilka lat temu Juwenalia w Krośnie były na naprawdę dobrym poziomie.
prawie nikogo nie bylo na koncercie, poszedlem do domu bo wstyd mi bylo tam stac, moze z 10 ludzi pod scena, zalosne przedstawienie tak jak cale to krosno.