Tutaj też zespół nagrywał teledysk w Krośnie. Co prawda nie "targowica " i muzycznie inne klimaty ale naprawdę ciekawe https://youtu.be/rpAL6VAzUMQ
Brawo, brawo, brawo!!!! Mam jednak takie drobne spostrzeżenie. Gitara powinna być ciut ciszej bo jakby przygłuszała ten piękny dziewczęcy śpiew. No ale jeszcze raz BRAWO!!!!
Piękna piosenka, głos dziewczyny po prostu super. Nazwa wypowiedziana na głos brzmi jak Krosno z anerykanska :-D
Niki_M...., świetne to jest, my to wiemy, ale czekaj, zaraz poleje się fala chłodnej krytyki....
Po prostu są MEGA!!!
Cały klip (choć mogłoby być troszkę mniej pętli) jest świetny, głos Amelii jest boski, gitary, aranżacja i całą reszta odlot dla lubiących ten trend muzyczny. Dla mnie 9,5/10 :)
Brawo!!!
Pięknie brzmi. bardzo mi się podoba to, co widzę i słyszę. wszystko teraz takie głośne i nachalne, żeby się przebić, a tu proszę, wystarczy trochę metalu zaaranżowanego fabrycznie, pusta uliczka i piłka tocząca się jak życie gdzieś dalej poza kadr... czego nie widać natenczas, a zawsze ma swój dalszy ciąg. Wszystko już było, dzieje się teraz i wszystko będzie się powtarzać. Tylko to złapać w tym momencie. Piękna, jakby to ująć prościej - taka na czas - niech więc płynie dalej.
Asceza akordów gitarowych sprawia, że piosenki akompaniowane tym instrumentem są; albo fajne - bo gdzieś to już wcześniej słyszeliśmy, albo niefajnie... bo już to gdzieś słyszeliśmy.