DYSKUSJE
Działacz PiS w spółce gazowej. "Sprawdźcie to" [KONIEC KARIERY]
andry1
26.04.2018 12:54

A ja jestem zbulwersowany tym,że został TYLKO zastąpcą.

Czyż z zawodu nie jest DYREKTOREM ?

andry1
Konto zablokowane
MarcoPolo
26.04.2018 11:42
wyróżnione przez moderatora

uszkoprezesa

Chętnie poznamy tą specjalizacje pana Krzanowskiego , zdobyte uprawnienia, tytuł pracy inż , jak taki orzeł to dawaj ...... Może przebieg zatrudnienia w zawodach związanych z gazownictwem i inwestycjach..... Instalacje wod-kan-gaz to robić można na kursie instalatora. Uprawnienia do projektowania na papierze ??????????? Liczą się realia-przebieg zatrudnienia , przynajmniej tak jest w UE.

MarcoPolo
Konto zablokowane
uszkoprezesa
26.04.2018 10:38

Nie wiem dlaczego ludzie są tak bardzo źle doinformowani ale po wydziale „inżynierii środowiska i geodezji” bo tak ten wydział się nazywa, jest wiele specjalizacji, również dotyczących instalacji budowlanych czyt. wod-kan-gaz. A wypowiadają się tu ludzie pokroju przysłowiowego Kowalskiego, którzy nie mają pojęcia o wykształceniu i uprawnieniach zrobionych przez Pana Krzanowskiego, jeżeli już ktoś zabiera się za taki temat powinien dokładniej zebrać informacje a nie szukać sensacji w temacie polityki.

uszkoprezesa
na forum od kwietnia 2018
maniek75
26.04.2018 10:16

bezPrawie i nieSprawiedliwość !!!, dojna zmiana przy korycie !!!

maniek75
na forum od listopada 2017
andrew2425
26.04.2018 08:49

Spokojnie może to jakaś pomyłka, może nie w PGNiG tylko w miasteczku PejongJang dostał jakieś stanowisko. Może już kupił bilet i leci tam "działać" :D 

andrew2425
MarcoPolo
26.04.2018 08:20

Ukończył Wydział Inżynierii Ochrony Środowiska i Geodezji na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie to jakie może mieć pojęcie, przygotowanie kompetencje w firmie zajmującej się gazem na stanowisku zastępcy Dyrektora ds. Technicznych w Oddziale Inwestycyjno-Remontowym w Polskiej Spółce Gazownictwa sp. z o.o. w Krośnie ? To jakiś ponury żart dla PGNIG ze strony dobrej zmiany ? FaktycZnie inwestycje i remonty po po kierunku kształcenia dla geodety......

MarcoPolo
Konto zablokowane
mikser
26.04.2018 06:13

TKM - zasada stara jak polityka. Mnie to nie dziwi, tyle że ta banda która teraz rządzi wytykała to samo poprzednikom i obiecywała umiar i skromność a kradną ile wlezie.

mikser
rolen
26.04.2018 05:42

Panie Adrianie...,,,,,-----------i kamieni kupa.Nie zagladaj chlopie w kieszenie nieprzyjaciół...za czyje Pan piszesz takie bzdety?

rolen
kurnachata
25.04.2018 23:36

Wiadomo że dziś często obiekty galeriane jak galeria zawodzie i restauracje obszynk to raczeh generują mnóstwo kosztów. Znów te takie paliwa, gazy, benzyny, ropy to ogromne pieniądze.

kurnachata
atratata
25.04.2018 23:02

dobra zmiana,  dostał zapłatę za zasługi dla pis!!!!

atratata
/7
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA