nie wspomne ze to rondo takie jest ze go w ogole nie widac, wystrarczy ze znak zasloni drzewo , to nie bedzie kazdy kierowca szukal ronda na ulicach, takie male ze wozkiem z dzieckiem ciezko nawrocic
ten kierowca zrobil wam komus jaka szkode ? a moze go pare lat w krosnie nie bylo, wrocil z zagranicy, wybudowali rondo, pojechal na pamiec.... wiem ze to nie jest bezpieczna zagrywka z jego strony, ale takie konfidenctwo prowadzi do tego ze sie bedziecie podp**ac o wyrzucenie gumy do rzucia do niewlasicwego kosza. jutro wezmie jakis kretyn kamere i bedzie pieszych nagrywal jak wbiegaja na jezdnie i tez bedzie wokol tego szum jakby ktos zostal zastrzelony ??
Zastanawia mnie czemu co niektórzy debile hejtuja gościa który upublicznił nagranie. Nie wydaje mi się żeby to był rodzaj podpierdolenia, a raczej wskazania jak się łamie przepisy. Tyle że tak się składa że w tym przypadku nikt nie ucierpiał. Jednak w pobliżu jest przejście. Gdyby tak doszło do potrącenia pieszego, dziecka zwłaszcza to co wówczas też byś hejtowal debilu jeden z drugim?
Sprawa tego kierowcy nie jest odosobniony. Często spotykam na rundach kierowców, którzy nie wiedzą jak mają się zachować i kto ma pierwszeństwo przejazdu.
Notorycznie zdarza się że ktoś przejeżdża przez rondo jak by go wcale niebyło, zgodnie ze "starym pierwszeństwem" w danym miejscu. Albo że się zatrzyma i puszcza wszystkich, bo nie wiele co ma ze sobą zrobić.
Czas troszkę doczytać, oduczyć się bo się zrobiło niebezpiecznie.
hmm z tego co widzę to dziś żadne SB nie jest potrzebne, ludzie się sami nawzajem pod.\p...
koleżka koatolik z pisu?:)