"...bo te białe róże, które tam widać, to właśnie symbol nienawiści i głupoty, skrajnej głupoty i skrajnej nienawiści"
a tak prawdę mówiąc to te dzieciaczki z Downem są bardzo życzliwe, ufne i takie kochane przylepy - a że takie są to nie ich wina więc dlaczego spotykają się z taką niechęcią od tych normalnych a głupich ludzi?
Kostarz nie rozumiem co złego jest w tym, że powstała taka akcja? Mają oni swoje swieto :) to jaki cel ma propagowanie np. Dnia Kobiet? Twoja wypowiedź brzmi dyskryminujaco, a ten wlasnie dzień ma na celu się wyzbyc takich uprzedzeń jak Twoje :)
prawdopodobnie to narodowość Mahraby lub jemu podobnej - jak mu nie odpowiada inicjatywa to niech zamknie dziób lub spada z Krosna
kostarz -
Mógłbyś podać jakiej jesteś narodowości? Tylko wtedy będę mógł zrozumieć dlaczego twój język polski którym się posługujesz jest tak kulejący.
jak mogą rozdawac każdemu tulipina ja sie pytam? skoro to światowy dzien ,, downa '' to niech rozdają tym dziecią, a nie każdemu kogo spotkają... to bez sensu według mnie, marnują sobie dzieć chodząc po chodnikach, powinni oni odpoczywać, a nie spacerować po mieście z tulpipanami żółtymi i ozdobami. Czyli jak rozdają każdemu tulipana i ozdoby to znaczy że każdy ma ,, downa '' ?! ja wypraszam to sobie!
Z pewnością odszukam gromadkę, a ozdoba trafi na ważne miejsce w domu :) Świetna inicjatywa
Popieram. Tolerancji warto uczyć i dzieci i dorosłych.