stadardowo wyróżniono jedynie "słuszne" opinie zgodne z "linią ojca dyrektora", oj Krosno24 co to będzie się działo jesienią :)
Co do wolnych niedzieli - podobno wszyscy chcą do "europy" (gdzie niedziele są wolne od handlu) więc gdzie tu logika proszę Państwa ?
grzegorz101
Banki mamy otwarte 24h 7 dni w tygodniu w necie.
Nikt nikomu nie karze pracować w niedzielę więc może i nikt nie powinien zakazywać tej pracy. Kto chce niech pracuje - kto nie to nie. Dla mnie to jest narzucanie mi jedynie słusznrgo stylu życia przez PiS. To jest ograniczanie moich swobód obywatelskich między innymi prawa do pracy które mam zagwarantowane!!! Nikt mi nie powinien narzucać w jakiej formie i kiedy mam ją wykonywać!!!
To już jest dyktatura!!!
a i jesze a propo posta że Słowacja jest rzut beretem- i po co tam pojedziesz chyba pooglądać ekspozycję i spalić paliwo
bo to ci ludzie mają najwięcej do powiedzenia nie zdając sobie sprawy z tego że ten sprzedawca nie ma do końca wyjścia z tej sytuacji.
A tak mimo chodem jestem sprzedawcą pracuję w niedziele- utarg to 1/7 z tego co w tygodniu a tak zwanych apaczy ubranych w najlesze ciuch po pachy- a na sklepie szmateks
bo to ci ludzie mają najwięcej do powiedzenia nie zdając sobie sprawy z tego że ten sprzedawca nie ma do końca wyjścia z tej sytuacji.
A tak mimo chodem jestem sprzedawcą pracuję w niedziele- utarg to 1/7 z tego co w tygodniu a tak zwanych apaczy ubranych w najlesze ciuch po pachy- a na sklepie szmateks
Ja mam propozycję dla tych którzy opowiadają się za otwarciem niedziel:
-otwórzmy urzędy i gminy w soboty i w niedziele do godz. 20 - ile to ludzie mogli by wtedy załatwić spraw
- niech pracują banki - ile ludzie by mogli wtedy załatwić i spędzić wolny czas
itd.
mlody
Pozwól, że będę Cię ignorował. Odpowiadać mogę ludziom, których szanuję. Wybacz, ale Ty do nich nie należysz.