no to teraz już wiem ze pieniądze na rozbudowę pasa nie poszły na marne,będą mogli byznesmeni latać sobie za długi miasta ,wreszcie coś konkretnego dzięki piotrek
2 600 zł to jeszcze bym zrozumiał ale 2 600 EURO ? toż to prawie 11 000 zł! za takie pieniądze to ja mam tygodniową wycieczkę all-inclusive dla dóch osób na Kanarach czy innej Majorce a nie lot do Gdańska.
Kogo będzie na to stać? Za tą kasę - można kupić niezły samochód i pojechać samemu i go jeszcze mieć
" Obiekt nie posiada bowiem systemów nawigacyjnych, umożliwiających lądowanie w warunkach ograniczonej widoczności - zastrzega." w nocy ladowaniea były przeprowadzone,ciemna noc i co? wtedy nie było ograniczonej widoczności???Ceny kosmiczne!!!
Za 2600 euro to mam wakacje full wypas a nie tylko lot w dwie strony hahahahhahahah
Już widze jak ludziska - krośnieńskie biznesmeny walą na rejs drzwiami i oknami, pewnie te ceny to nawet dla Technologii czy PGNIGE do najtańszych nie zaliczają się więc zapewne na pierwszy rejs skusi się sam pilot i powietrze :)