pisiacki kacapie cwelowaty11
Taaaa...na pewno. Ty niewinowaty:) takie pierdoły pociskaj swojej patologicznej, matołowatej rodzince.
"Wspierając WOŚP i Owsiaka wspieramy aborcję ". Toż to idiotyzm. Taka opinia miałaby sens gdyby Owsiak i WOŚP propagowali takie poglądy, ale oni tego nie robią. Każdy ma przecież prawo do swoich prywatnych poglądów. Czy taki prawak o takich poglądach nie wsiądzie też do pociągu, gdy dowie się że maszynista ma "lewackie" poglądy? Paniał pkc11 matole?
rydzol tłuku, nie mam nienawiści do Owsiaka-jest mi tak samo obojętny jak Rydzyk-jednego i drugiego zwyczajnie nie lubię. Zupełnie obiektywnie patrzę na sytuację- nie rozumiesz więc powtarzam. Jak pomożesz bliskiemu nie idziesz z tym do gazety i nie trąbisz na rogu ulicy. Z jednej strony niby pomaga? z drugiej organizuje muzyczne spędy gdzie alkohol i koks to norma (również nieletni) i Popiera aborcję niewinnych dzieci. Hipokryzja. Alke dla ciebie to bohater i tak w koło macieju...
Z okazji finału WOŚP chyba podwyższyli pisiackim onucarzom stawki że tak rzygaja jadem.
Jedynym powodem nienawiści jest to że tyle szmalu przechodzi caritasowi koło nosa, więc czarna mafia, ponieważ sama oficjalnie nie może wystąpić przeciw, steruje pachołkami by ograniczyć przekazywanie kasy chociaż przez swoich tłuków.Co nie pisiacki kacapie cwelowaty11?
POmaganie POd publiczkę ,ten kto prawdziwie pomaga robi to po cichu,nie trąbi przez megafony jak Owsiak czy celebryta ,który przekaże na licytację spoconą koszulkę .Szacunek dla wolontariuszy, dla Owsiaka to sposób na wygodne życie.
Płacę podatki (niemałe) więć mam dostęp do opieki medycznej, cyrk Owsiaka mnie nie interesuje.
yorgos
Jak zachorujesz to nie idź do szpitala, jedź do Torunia niech cię rydzyk Maybachem powozi. Przynajmniej kiwniesz szczęśliwy.
Malutkie mendy yorgosowate mogą Jurka co najwyżej podszczypywać po kostkach. Wyżej nie sięgną. Owsiak ma przewagę nad klechami że nie chroni pedofilów jak oni. Pomaga dzieciom skrzywdzonym przez los i złych ludzi. Hejt na Owsiaka to owoc zła zaszczepionego przez klechów w głupich głowach yorgosowatych.
I jak co roku wylazła ze śmierdzącej nory radiomaryjna baranina i jak co roku wkleja idiotyzmy z reżimowych mendiów.
Złodziejstwo władzy i pedofilia kleru im nie przeszkadza. Przeszkadza im za to pomoc bliźnim. Tacy z nich chrześcijanie, szkoda słów. Dam w tym roku więcej niż zwykle na Orkiestrę:)
Czy Owsiak wspiera tylko biedne chore dzieci?
Świadek: Mariusz Kamiński po pijaku całował się z psem
dzikjestdziki.pl/zoofilia-a-sprawa-polska-swiadek-(...)/
Nic dziwnego że taki wycieruch zboczony jak pkc11 ciągle o kozach::):) jak tatuś mamusię na dymanko na postronku ciągnie:):):)