Nawet jeśli WOŚP zbierze 300 milionów złotych, to nie przebije, bolszewikow z pisu, którzy tylko na szczujnię TVPis wywalili 2 miliardy 700 milionów, nie mówiąc już o tym ile milionów kosztowali polskiego podatnika tacy kolesie jak Szumowski, Sasin, Rydzyk czy inne Obajtki
Najwięcej jadu perzelewaja tu ci ,ktorzy zlamanego grosza do puszki nigdy nie wrzucili, i co ciekawe doradzają tym co zawsze wrzucają. K...a mam prawo zrobić ze swoim groszem co chce, jesli filantropia mnie poniesie - wrzucę na tacę. Cóz jestem pisiorem debilem porąbańcem(etc)-ale sam o tym decyduję!
zawsze dawałem na wośp, ale ten pajac w okularach zrobił segregacje na zaszczepionych i od tamtej pory nie dam nic, dla mnie jest przestępcom
I pomyśleć, że pełen niespożytych sił witalnych, dobrej energii i empatii Jerzy Owsiak jest tylko o 4 lata młodszy od niedołężnego, nienawistnego, mściwego kaczapa , który zapewnił sobie i swoim kamratom komfortowe życie w zrujnowanej i na potęgę rozkradanej przez nich Polsce.
Największym niebezpieczeństwem ze strony Owsiaka dla tzw. prawicy, czyli dziwadła które skupia w sobie jednocześnie popłuczyny po SB-cji oraz agentów wpływu Moskwy, najbardziej zacofany kler, pseudopatriotów odwołujących się do wartości XIX w., wzbudzonych nowo polskich faszystów, oraz wszelkich zacofanych forumowych kreatur typu yorgos, zboczek pkc11 czy płaski darmodziej których wszystkich prawdziwym cudem szczerbatemu łupieżcy udało się ich skupić w jedno wielkie kacze gooowno.
Na wpis @yorgos "Czy Owsiak wspiera tylko biedne chore dzieci?" i jego linki, w których odczytałem min. słowo "fajnopolactwa", w zasadzie już wiedziałem kim i jakim ludziem jest autor, ale mimo wszystko wrzuciłem go w google i wyszło, że nawet napisał książkę o Mateuszu (tzw. Pinokio), a także skarcił nawet biskupa
wpolityce.pl/polityka/395056-biskupie-tadeuszu-ksi(...)
I wszystko jasne...