Szef Kuchni Restauracji Naftaya oraz dr hab. Lucyna Rotter zapraszają na wielkanocną kolację komentowaną, która odbędzie się 14 marca (czwartek) o godz. 18.00.
Na uczestników wydarzenia czekać będzie wykwintna, 4-daniowa kolacja. - Każdy kęs podczas dedykowanej kolacji będzie niósł za sobą nietuzinkowe połączenie smaków i aromatów - zachęcają organizatorzy.
Tego wieczoru nie tylko posmakujemy przygotowanych przez szefa kuchni wielkanocnych potraw. Podczas spotkania ekspert, pasjonatka kultury i dziedzictwa kulturowego dr hab. Lucyna Rotter opowie o polskich zwyczajach i tradycjach.
Liczba miejsc ograniczona, rezerwacja miejsc pod numerem telefonu: 536 367 082.
Prof. Uniwersytetu Papieskiego im. Jana Pawła II w Krakowie, ekspert z zakresu kultury oraz dziedzictwa kulturowego, członek Polskiej Akademii Nauk, kierownik Katedry Krajobrazu i Dziedzictwa Kulturowego UPJPII w Krakowie, autorka licznych książek wydanych w kraju i za granicą, prelengent na wielu międzynarodowych i ogólnopolskich konferencjach, autorka scenariuszy i prowadząca programy telewizyjne dla TVP Historia.