DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Kaczyński w Krośnie. Nie takiego powitania się spodziewał

Do

cywilny_kaplanuprzejmie donosze, iz Borcz Jerzy w czasie uczęszczania do LO  im. Kopernika był zastepcą , a potem przewodnmiczącym ZMS- zwiazku młodziezy socjalistycznej. To tak do uzupełnienia wiedzy gdzie ten  człowiek był, Łatwiej wymienic gdzie nie był. "Elestyczny" jak trzcinka wierzbowa

na forum od listopada 2017

star

07.10.2018 17:33

TRudno, nic nie poradzę @Darmodzieju, że nie widzisz  "kłody" jaką jest choćby totalne upolitycznianie wyboru sędziów od Trybunału Konstytucyjnego do szarego prokuratora, którzy jak już mamy doświadczenie z mininego okresu a nawet i z Krosna, będą oskarżać i orzekać jak chociażby Kryże, nadstawiać klaby na odznaczenia albo i w nagrodę otrzymywać inne stołki i posady.

person mail_outline reaktywator na forum od listopada 2017

07.10.2018 16:36

Człowiek  "Tak Kochany" na Podkarpaciu czego się obawiał ???

Nawiązując do postu z zapytaniem o Gabriela Z -kandydata na prezydenta, pragnę trochę Go usprawiedliwić. Pan Gabriel kieruje fundacją, która zajmuje się nietoperzami. Przypuszczam, iż miał grant/dofinansowanie/ na zorganizowanie tej konferencji o nietoperzach w której uczestniczyli  przedstawiciele innych państw. Niezbyt ładnie by to wyglądało, jak nie byłoby, szefa fundacji. Daty debaty były dla Niego niezbyt korzystne.  Ponieważ też jestem na ten liście, to osoby   które   czują się obrażone, przepraszam.

Jestem przekonana, że w debacie wypadłby dobrze. Przekonają się Państwo  o tym, przychodząc na spotkania  przedwyborcze.

Natomiast bardzo uraziło mnie, że p. Kaczyński obrażał naszego prezydenta miasta. Nie można zle mówić o osobach nieobecnych, które nie mogą się obronić. Pozdrawiam serdecznie odważnych KOD-owców.        Danuta K.

person mail_outline trw_krosno @wp.pl na forum od stycznia 2018 star

07.10.2018 15:58

Zmusiłem się do wysłuchania bełkotu zmęczonego człowieka, który plótł żenujące frazesy.  Najsmutniejsze w tym wszystkim była owacja, którą mu zgotowali wyznawcy. Jego rozważania o tzw. opozycji totalnej, zwłaszcza w kontekście prezydenta Krosna to typowe strzelanie kula w płot. A tak na marginesie, co prezes zaproponował dla Krosna? Lepsze połączenie z Rzeszowem, Sanokiem...śmiechu warte.

person mail_outline esesz na forum od listopada 2017

07.10.2018 14:58

Szkoda, że o tym spotkaniu nie było wcześniej informacji. Jestem pewny, że więcej by nas było. A w sali na zdjęciach widać w większości starszych ludzi.

Liczę na młodych – idźcie do wyborów.

person mail_outline otoja na forum od listopada 2017

07.10.2018 14:45

Czy prawo zezwala na prowadzenie takich akcji w szkołach??? Podobnie było w Rogach - też spotkali się w szkole kilka dni temu. Droga redakcjo, jeśli możecie to sprawdźcie to.

"Władza zużywa" - to co ten Pan robi tyle lat w Sejmie, czy Pan też się zużył, czy to nie dotyczy ludzi z PIS.

"Czy pan Przytocki będzie w stanie rządzić dobrze przez 21 lat?" - OCZYWIŚCIE, ŻE TAK. Krosno się rozwija, jest w nim pięknie, czysto i bezpiecznie. I jestem pewny, że większość z nas to zauważa. Miło się tu wraca a pozytywne opinie turystów tylko to potwierdzają.

Prezydent Przytocki nie reprezentuje rzadnej partii - powinni to sprosotwać. Może należy wszcząć postępowanie w trybie wyborczym.

Jeszcze jedna moja wątpliowść. Jeśli kandydat z PIS zostałby Prezydentem to czy nie będzie mu żal utraconych zarobków. Miesięczna różnica pomiędzy zarobkami Prezydenta a Prezesa WFOŚiGW jest znaczna! Polecam każdemu to porównać, dane są w internecie.

PIS w Krośnie jeszcze nigdy nie wygrał i uważam, że w jabliższych wyborach również nie wygra. A to spotkanie wg mnie tylko przysporzy Prezydentowi Przytockiemu dodatkowe głosy.

person mail_outline otoja na forum od listopada 2017

07.10.2018 14:23

Zdemoralizowany , zgorzkniały karzeł  o totalitarnych ciągotkach przyjechał tu po to by obrażać naszego Prezydenta ? Tym bardziej , że pewnie go w ogóle nie zna. Nie cierpię takich hipokrytów i politykierów. Dobrze, że ludzie go wygwizdali. Za to że rozpętał w Polsce nienawiść propagując kłamstwo smoleńskie  i dzieląc ludzi na nadludzi i drugi sort powinien mieć zakaz wstępu w granice naszego miasta.

person mail_outline wed na forum od listopada 2017 star

07.10.2018 13:59

Czy ten Pan czasem nie mówi o sobie? Ileż lat dzierży władzę w swojej partii? Czyżby on się we władzy "nie zużywał" ?  ;) 

person mail_outline aniape na forum od października 2018

WSZYSTKIE KOMENTARZE (90) forward

schedule opublikowano 07.10.2018 14:00 equalizer przeczytano 22000 razy

zobacz też

wybory 2018 Kaczyński w Krośnie. Nie takiego powitania się spodziewał videocam (07.10.2018, 14:00) FILM „Koński ogon”. Pierwszy pełnometrażowy film reżyserki z Krosna (06.10.2018, 14:00) wybory 2018 Lewica: Więcej inwestycji w człowieka niż w infrastrukturę (05.10.2018, 14:10) LUDZIE Ciekawy świata. Uczeń krośnieńskiego liceum w młodzieżowej elicie naukowców (04.10.2018, 14:20) wybory 2018 Znamy kandydatów do Rady Miasta. Lista 125 nazwisk (18.09.2018, 22:40) wybory 2018 Czworo kandydatów na prezydenta. Pięć komitetów wyborczych (19.09.2018, 18:00) zdjęcia czytelników Chmury jak malowane! To mammatusy photo_camera (03.10.2018, 22:52)

search PEŁNE ARCHIWUM TEKSTÓW

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA