DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Kaczyński w Krośnie. Nie takiego powitania się spodziewał

Czy prawo zezwala na prowadzenie takich akcji w szkołach??? Podobnie było w Rogach - też spotkali się w szkole kilka dni temu. Droga redakcjo, jeśli możecie to sprawdźcie to.

"Władza zużywa" - to co ten Pan robi tyle lat w Sejmie, czy Pan też się zużył, czy to nie dotyczy ludzi z PIS.

"Czy pan Przytocki będzie w stanie rządzić dobrze przez 21 lat?" - OCZYWIŚCIE, ŻE TAK. Krosno się rozwija, jest w nim pięknie, czysto i bezpiecznie. I jestem pewny, że większość z nas to zauważa. Miło się tu wraca a pozytywne opinie turystów tylko to potwierdzają.

Prezydent Przytocki nie reprezentuje rzadnej partii - powinni to sprosotwać. Może należy wszcząć postępowanie w trybie wyborczym.

Jeszcze jedna moja wątpliowść. Jeśli kandydat z PIS zostałby Prezydentem to czy nie będzie mu żal utraconych zarobków. Miesięczna różnica pomiędzy zarobkami Prezydenta a Prezesa WFOŚiGW jest znaczna! Polecam każdemu to porównać, dane są w internecie.

PIS w Krośnie jeszcze nigdy nie wygrał i uważam, że w jabliższych wyborach również nie wygra. A to spotkanie wg mnie tylko przysporzy Prezydentowi Przytockiemu dodatkowe głosy.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA