Sczerze mówiąc to jestem trochę rozczarowany wywiadem Pana Zajdla... Jestem w wieku tego Pana i szczerze mówiąc nie ma nic rewolucyjnego do zaoferowania ani dla młodych ani dla seniorów. Jak słyszę że trzeba umożliwić aktywację seniorów, m.in poprzez tańszy basen... no proszę!!! Basen to z pewnością to czego chcą seniorzy, taaaa! hehe! Też mam rodziców i nie wydaje mi się aby to był trafiony pomysł. A gdzie służba zdrowia, która w Krośnie "leży i kwiczy"? Ludziom po 60ym roku życia to by się bardziej przydało. Pan Zajdel jest niestety przykładem na to że pracując tylko w Krośnie niczego się nikt nie dorobi uczciwie. Dlaczego??? Prowincją jesteśmy i zawsze będziemy. Pada porównanie z Rzeszowem, ale... no proszę!!! Nie ta liga, nie ta skala, nie ma się co oszukiwać! Trzeba coś szybko wymyślić co powsztrzyma chooć trochę odpływ młodych ludzi z Krosna bo już jest tragedia!! Ludzi młodych w wieku produkcyjnym poprostu nie ma!!!! Jeśli nic się drastycznie nie zmieni to zrobię wszystko żeby mój synek wyjechał srta jak najdalej... Panie Gabrielu Zajdel, jak mnie Pan przekona że warto na Pana głosować i ma Pan jakiś konkretny pomysł na zatrzymanie młodych?????? Sam TBS to za mało niestety...