DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Debata radnych o zakazie handlu alkoholem. "Ma pan 1 minutę"

Kazimierz Mazur (PiS): "Podpis jest łatwiej zostawić, niż wypełnić ankietę. Pewnie niektórzy ankiety nie potrafiliby wypełnić."

To, że niektórzy nie mają dostępu do internetu i nie wypełnili ankiety jest winą samorządu ponieważ:

1. Sprawa przed uchwałą nie była nawet dostatecznie podana do informacji publicznej. Mało kto wiedział o niej dopuki uchwała została już przegłosowana

2. Nie wszyscy mają dostęp do internetu - ja mam a i tak dowiedziałem się po fakcie.

3. Pewnie, że łatwiej jest zebrać podpisy  niż wypełniać ankiety (sami tak zresztą zrobiliście).

4. Nie można wyrzucać mieszkańców poza nawias społeczny tylko dlatego, że nie umieją wypełnić ankiety.

5. Za mało jest w krośnie miejsc z hot spotami - dlaczego miasto nie inwestuje w dostęp do internetu dla wszystkich mieszkańców?

6. Dlaczego miasto nie rozesłało ankiet do mieszkańców? Jakoś gazetka z Lidla była u mnie w skrzynce a ankieta nie.

7. Można było posłać ankieterów skoro pan radny twierdzi, że nasze krośnieńskie społeczeństwo jest tak wycofane w rozwoju, że nie umie wypełnić ankiety.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA