DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Po 22.00 piwa w sklepie nie kupisz. "Władze uległy krzykliwej mniejszości"

Jak wiecie z moich komentarzy, jestem anty-PiS, anty-kler i w ogóle anty. 

Podoba mi się zakaz sprzedaży alkoholu  między 22-6 - dlaczego?

Bo aż żygać się chce, jak widzi się stado meneli i nierobów na garnuszku państwa (czyt. Na moich podatkach) którzy wyłażą wieczorową porą i oblegają sklepiki osiedlowe, chuchają fermentem w kolejce, właśnie wtedy kiedy ktoś pracujący do tej godziny chce zrobić zakupy albo przed pierwszą zmianą chcę kupić "bułkę" a tu mu taki ogr zionie....bo wybiera najtańszą gazówkę, albo inna sytuacja, kiedy jakiś nażelowany pedzio z beemki czy ałdicy czy jeszcze lepiej szmelcwagena pasata po 22-giej kupuje browca, wypija w swoim przybytku i rusza jak chojrak, a potem kogoś okalecza czy zabija!

W wielu cywilizowanych krajach jest taka ustawa. Słowenia, Francja, Włochy (wybrane regiony) Węgry, Portugalia, Hiszpania, a ostatnio coraz częściej za zachodnią granicą u wroga.... W Skandynawii natomiast kupno alkoholu jest rejestrowane z dowodu tożsamości.

Sam lubię trunki, piwo, whisky, etc, ale  mam 16 godzin na kupienie małego co-nie-co.

Więc pytam: O co Wam Zacofki biega?

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 2109 razy