Przy takim poziomie obsługi nieudolny naczelnik powinien zostać wywalony już dawno,mam do zrejestrowania samochód i przyczepkę byłem trzy razy i więcej nie pójdę,urząd komunikacji ma OBOWIĄZEK zarejestrować pojazd jak również nabywca ma 30 dni tylko szkoda że nie ma żadnej kary na pseudo urzędników którzy uniemożliwają rejestrację,kilka razy rejestrowałem pojazdy (dawniej w Jaśle teraz niestety w Krośnie) nigdy nie trwało to dłużej niż 10 minut więc teraz prosty rachunek były 4 stanowiska plus dwie nowe osoby to powinno być 6 stanowisk sześć osób na godzinę razy 6 stanowisk to jest 36 osób na godzinę razy osiem godzin pracy,przecież to takie proste prawda.teraz pytanie co urzędnik robi w pracy przez 6 godzin.do każdego urzędu powinno się pójść w godzinach urzędowania i załatwić sprawę w danym dniu nie mówię że bez kolejki ale tracić urlop żeby brać udział w tej szopce to jedno wielkie dno,a co najlepsze byłem kilka razy w urzędzie komunikacji dla mieszkańców miasta i tu załatwia się sprawę praktycznie z marszu czyli jednak MOŻNA