DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Perkusista pod Urzędem Miasta. Zbiera na opłatę za parking

@wladt - Panie, po złoty pisiąt za kilogram, swojska, na gnojowicy spod świnek.

No a tak na poważnie wiesz dlaczego UM nie chce podarować tego mandatu ? bo zaraz znajdą się inni którzy będa chcieli "oszukać system" i wolą darować sobie wysłuchiwanie "madek z horymi curkami", Januszy byznesmenów którzy to tylko do księdza proboszcza na sekundę, czy innych turystów którzy to wyskoczyli na 5 min. - nie wiesz jak to jest ? dasz palec a wezmą rękę. Ja rozumiem że gościu sobie zapomniał wrzucić do parkometru i w ogóle no ale żeby od razu z tego takie halo robić ? Ja w swoim zakichanym życiu zapłaciłem już dwa mandaty jeden na 100 zł drugi na 30 zł ( też nie jestem zadowolony) i co ? czy żebrałem pod sklepem ? pisałem do K24 aby opisali moją poruszjaącą historię ? NIE!

Szczerze ? to w tej chwili czym on się różni od zwykłego Rumuna czy innego Roma grającego na harmonii czy innych bębenkach  ? w zasadzie to niczym bo ten żebra i ten. Jak dla mnie to trzeba nie mieć za grosz wstydu i ambicji aby taką szopkę odwalić za marne trzydzieści złotych! Jeżeli ów jegomość ma problem z zapłaceniem tego mandatu niech do mnie napiszę prywatna wiadomość, niech wyśle skan mandatu to z miłą chęcią za niego zapłacę - mnie to nie zbawi. 

Dla ścisłości, nigdy nie byłem, nie jestem, i raczej nigdy nie będę żadnym urzędnikiem państwowym

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 5177 razy