DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Nie wstydzą się karmić piersią publicznie. Sesja zdjęciowa mam

Dla mnie super zdjecie i spotkanie mam karmiacych tyle sie mówi ze mleko matki najlepsze i pietnuje sie matki ktore nie karmia piersia a z drugiej strony nie podoba sie ludzia kiedy matka karmi w róznych miejscach przestrzeni publicznej dziecko a wiec czemu piers jest taka "brzydka i nie chciana" a inni moga paradowac w mini gdzie stringi widac i prawie cały biust a matka karmiaca to juz " zły obrazek" jestem matka 3 dzieci 4,6 i 8 lat nigdy sie nie chowałam jak karmiłam piersia i mówie głosem wielu matek ''PIERS JEST NATURALNA I NAJLEPSZA DLA NASZYCH DZIECI I JA MÓWIE TAK TAK DLA PIERSI A JAK SIE KOMUS NIE PODOBA TO NIECH SIE ODWROCI I NIE PATRZY " naturalne piersi sa piekne jeszcze ktore daja najlepszy pokarm na swiecie NATURALNY . Mi nikt nie zwrocił nigdy uwagi ale jakby zobaczyła lub usłyszała ze innej matce ktos kaze sie schowac to by popamietał takze nie bojmy sie to Naturalne i Piekne.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA