DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Wyciąg narciarski w Czarnorzekach przegrywa z naturą. Kolejny sezon będzie nieczynny

InvisibleLara Twój głos świadczy o odrobinie rozsądku i znajomości realiów

1. Czy któryś z filozofów pomyślał o sprawach dotyczących własności terenu? Krosno ani Mosir nie są właścicielami lasu dookoła, żeby sobie wycinać gdzie się chce kiedy i ile. O tym decyduje właściciel czyli lasy państwowe. Jeżeli są straty to lasy mają fundusze do ich likwidacji, tyle że trwa to bardzo długo. A gdyby przyszło do dużej wycinki pod wyciąg to pewnie Zieloni by się wiązali do choinek...

2. Jak się mają spawy własnościowe i jak nie można pewnych tematów przeskoczyć, to przykład Butorowego Wierchu, a tam trochę inna liga i też się nie da.

3. Ta zima jest ewenementem w skali ostatniej dekady, więc strategia o nieuruchamianiu wyciągu na siłę ma sens.

4. Cholernie mnie boli, że wyciąg nie pracuje, bo uwielbiam to miejsce i zawsze jeździłem choćby był uruchomiony dwa dni, ale są rzeczy nie do przeskoczenia i bądźmy odrobinę obiektywni.

5. Dla wszystkich, którzy tylko chcą pokrzyczeć mam receptę. Wyjdźcie na pole albo na dwór jak kto woli wsadźcie głowę w piękną śnieżną kołderkę może ochłoniecie...

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA