WOW! Mnóstwo komentarzy. Ja pierdziele, nawet dalej nie czytam, jednak widzę, że głównie przeciw czarnym "sługom Bożym". Jakieś 16 lat temu lubiałem rozmawiać o hipokryzji KRK, interesowałem się tą chujnią ale później dałem sobie z tym spokój, szkoda czasu. Mam swoje zdanie, jednak nie przekonuję innych. Jednak nie zdawałem sobie sprawy, że tylu ludzi jest źle nastawionych do tej instytucji. W sumie to mi sie podoba. W jednym z ostatnich komentarzy autor pisze, że biblia to zwykła książka itd. Nie zgadzam się. Tu o co innego chodzi. Mianowicie o to, że KRK i Biblia nieco różnia się w przekazie. Watykan po prostu wypieprzył z Pisma to co mu nie było na ręke. Jeśli ktoś wierzy w Boga, nie powinien chodzić do Kościoła rzymskokatolickiego.
Własciwie wszedłem tu aby napisać, że szukam fajnej dziewczyny czyli takiej która szerokim łukiem omija mury świątyni. Myślałem, że mało takich chyba jakaś się znajdzie. Ja po trzydziestce, ale nie jestem sparciałym snobem. Ty możesz mieć 16, możesz 40 Wazne co kryjesz pod kopułą. Poza tym nie uznaję fejsa i nie zażywam alkocholu. Więcej kryteriów i wiecej o mnie w prywatnej korespondencji. Jeśli tak jak ja szukasz normalnęgo a jednak innego partnera, napisz, czekam.