DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
"Mur berliński" wrócił na miejsce, ale konserwator nakazał jego rozbiórkę

Ładny płotek, wolność Tomku w swoim domku. Niestety ze społeczeństwa wciąż nie wyszło zniewolenie przez dziesięciolecia przez komuchów i lubią jak ktoś im z góry mówi co mogą, a co nie. Nie widząc natomiast absurdów 'prawa'. Natomiast jak stały szkaradne płotki z barów to było ok, a tu nie. Jak na otwartej przestrzeni pijani spożywali alkohol to było ok, bo jest koncesja, ale jak przy tym płotku, na ławeczce młodzieniec chciał sobie kulturalnie wypić piwko i nawet się z tym krył że nie było widać co pije, to od razu dzielna straż czy policja przyjechała wlepić mandat. Metr od niego inny pił, to ok, bo po właściwej stronie płotka, opłacił haradż wlaściciel baru, to jego klienci mogą. Ale oczywiście, chodzi tylko o wychowanie w trzeźwości naiwny ludu pracujący miast i wsi. Tak wiec, może i mi płotek też przeszkadza, ale nie jest to mój teren i nic mi do tego. Ale widzę, jest tutaj kilku amatorów cudzej własności, gospodarzy do rozporządzania nie swoim.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA